Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μουσουλμάνος δήμαρχος στη Θράκη στα βήματα του Ερντογάν;



Απίστευτο: Ο δήμαρχος Ιάσμου φέρεται να έβρισε και απείλησε δημοτική σύμβουλο!

Ο γνωστός από την ομιλία του στην Προύσα δήμαρχος Ιάσμου στην Θράκη μας, Οντέρ Μουμίν, φαίνεται να ζήλεψε την δόξα του Ερντογάν. Σας παραθέτουμε τμήμα της ανακοίνωσης της παράταξης Όραμα Αναγέννησης (αντιπολίτευση) του δήμου Ιάσμου.

“Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το γεγονός, ότι ενώ ο Δήμαρχος έβρισε και απείλησε τηλεφωνικά τη Δημοτική Σύμβουλο του συνδυασμού μας, κα Χριστίνα Βιδούρα, στη συνέχεια είχε το θράσος να ζητήσει από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να της ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος, καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, η κα Βιδούρα ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον Δήμο Ιάσμου και θίγει την υπόληψη του Δημάρχου με τις αναρτήσεις της. 

Κύριε Δήμαρχε, την υπόληψή του ο καθείς τη διαφυλάσσει μόνος του.

“Τελείως ενημερωτικά, το πόρισμα της εξέτασης δεν καταλόγισε πειθαρχικό παράπτωμα στην κα Βιδούρα. Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι, πως ο κος Δήμαρχος απειλεί με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα ”γονατίσει” έναν έναν τους συμβούλους σύσσωμης της Αντιπολίτευσης επειδή προφανώς δεν ψηφίζουν τα παράνομα. 

”Σε τούτα δω τα μάρμαρα ποτέ σκουριά δεν πιάνει”. 

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι, πως παρά τα όσα ελέγχθησαν από τον Δήμαρχο Ιάσμου στην Προύσα, εξακολουθεί να είναι Δήμαρχος!

“Κλείνοντας, επειδή ο κος Δήμαρχος είναι λάτρης της γραμματικής θα θέλαμε να του επισημάνουμε, πως η σωστή διατύπωση είναι ”από πού προμηθευτήκαμε τα μελομακάρονα” κι όχι ”από πού τα προμηθεύσαμε”. 

Τι να πει κανείς… 

Να θυμίσουμε πως στις αρχές της εκπαιδευτικής χρονιάς, ο δήμαρχος μιλώντας σε εκπαιδευτικούς είχε πει πως ” Δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικοί να πατούν like σε αναρτήσεις της αντιπολίτευσης του Αμούτζα”. 

Μετά από την δυσανεξία του δημάρχου στα λάικ της αντιπολίτευσης, φτάσαμε δηλαδή σε βρισιές και απειλές;

Προφανώς ο δήμαρχος ζήλεψε την δόξα του ¨Αρχηγού¨ …

Τουρκικά Νέα






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]