Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΑΕ: Η τουρκική βάση στο Κατάρ αποσταθεροποιεί την περιοχή



Ο στρατός της Τουρκίας στο Κατάρ είναι ένα στοιχείο αστάθειας στην περιοχή του Κόλπου, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσθέτοντας πως έχει συμβάλει στην αρνητική πόλωση.

Τα ΗΑΕ και οι άραβες σύμμαχοι τους επιβάλλουν μποϊκοτάζ στο Κατάρ από τα μέσα του 2017 και μεταξύ των όρων, που έχουν θέσει για να τερματισθεί η διένεξη, είναι να κλείσει η Ντόχα μια τουρκική στρατιωτική βάση. Το Αμπού Ντάμπι και η Άγκυρα υποστηρίζουν επίσης αντίπαλες πλευρές στη σύγκρουση στη Λιβύη.

"Η τουρκική στρατιωτική παρουσία στον Αραβικό Κόλπο συνιστά κατάσταση έκτακτης ανάγκης", έγραψε χθες, Σάββατο, στο Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΑΕ Ανουάρ Γκαργκάς.

"Ενισχύει την πόλωση και δεν λαμβάνει υπόψη την κυριαρχία των κρατών και τα συμφέροντα των χωρών του Κόλπου και των λαών τους", πρόσθεσε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]