Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία ανησυχεί για την παρουσία ξένων μαχητών στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ



Οι Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες παρακολουθούν στενά το θέμα της συμμετοχής ξένων μαχητών στις εχθροπραξίες που διεξάγονται στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, καθιστώντας σαφές ότι δραστηριοποιείται.

«Οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι αντίστοιχων υπηρεσιών, παρακολουθούν στενά το ζήτημα αυτό. Μας ανησυχεί, το έχουμε δηλώσει και δημοσίως. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι παρακολουθούμε πολύ ενεργά το θέμα αυτό. Για μας αυτό είναι πραγματικά ένα σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε η Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα, διευκρίνισε ότι η Ρωσία θέτει το θέμα αυτό της παρουσίας ξένων μαχητών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και για δια της διπλωματικής οδού, ενώ διαβεβαίωσε την κοινή γνώμη ότι δραστηριοποιείται στο θέμα αυτό, επειδή όπως είπε το πρόβλημα αυτό δεν είναι θεωρητικό για τη Ρωσία αλλά συγκεκριμένο και αντιλαμβάνεται άριστα τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα εκφράζει δημοσίως τις ανησυχίες της για την παρουσία των ξένων μαχητών στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ για να υπογραμμίσει επιπροσθέτως τη σημασία του ζητήματος αυτού.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]