Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόλος τουρκικών αλιευτικών περικυκλώνει την Σαμοθράκη!


Τα τουρκικά αλιευτικά λειτουργούν ως μακρύ χέρι του Ερντογάν, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος! Λίγο μετά την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Σαμοθράκη, το νησί πολιορκείται από «τουρκικά αλιευτικά»!

Σήμερα το πρωί στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Open με τη Φαίη Μαυραγάνη, ένας ψαράς από τη Σαμοθράκη αποκάλυψε τη φωτογραφία ενός στολίσκου τουρκικών αλιευτικών που βρίσκεται ανοιχτά του νησιού! Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η ενέργεια δεν διαφέρει από το ερευνητικό σκάφος και το τουρκικό γεωτρύπανο.
“Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου” δε σημαίνει μόνο πετρέλαια και φυσικό αέριο, Όπως πολύ σωστά παρατηρεί το Militaire.gr. Έχει να κάνει και με άλλα θέματα, πολύ σοβαρά. Η αλιεία είναι ένα απ΄ αυτά και ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας που έχει “ξεφουρνίσει” η Τουρκία αφορά κάθε οικονομική δραστηριότητα .Και την αλιεία,που για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντική.


Την ίδια στιγμή λοιπόν που έλληνες ψαράδες δέχονται παρενοχλήσεις από το τουρκικό λιμενικό ακόμα και εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκικά αλιευτικά ανενόχλητα σαρώνουν όλο το Αιγαίο με την κυβέρνηση απλό παρατηρητή! Θέλει άραγε μεγάλη Σοφία για να καταλάβουν ότι με αυτό τον τρόπο οι τούρκοι δημιουργούν τετελεσμένα στο Αιγαίο; Ώς πότε θα τους ανεχόμαστε;

Δείτε τον Ερντογάν ως ναύαρχού των τουρκικών αλιευτικών που παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος:

 

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]