Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν απειλεί με μάχες και πολέμους


Θα στείλει τα παιδιά άλλων να σκοτωθούν ενώ οι γιοι του την έχουν «σκαπουλάρει» από τη στρατιωτική τους θητεία

Οι πολεμικές κραυγές του Τούρκου Προέδρου κατά της Ελλάδας και της Κύπρου (και κατά όποιου δεν του κάθεται καλά εδώ που τα λέμε) και οι αναφορές περί ετοιμότητας των Τούρκων να γίνουν «μάρτυρες» και να υπερασπιστούν μέχρι τέλους τα «δίκαιά» τους, φαντάζουν αστείες, αν κάνει κανείς μια μικρή αναδρομή στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.
Πριν από μερικά χρόνια λοιπόν, ο τουρκικός Τύπος είχε αποκαλύψει ότι κανένας εκ των δύο γιων του Ταγίπ Ερντογάν δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία.
Ο μεγαλύτερος γιος, Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γεννημένος το 1979, πήρε απαλλαγή στράτευσης, για μη κατονομαζόμενους λόγους υγείας από το Ναυτικό Νοσοκομείο της Kasımpaşa το 2000.


Ο γεννημένος το 1980 Μπιλάλ Ερντογάν, υπηρέτησε… 21 ολόκληρες ημέρες το 2009, πριν κάνει χρήση της ευεργετικής διάταξης για μόνιμους κάτοικους εξωτερικού (κάτοικος Ιταλίας υποτίθεται) και εξαγοράσει τη θητεία του, έναντι 5.112€.
Κι επειδή πάντα ο τέντζερης βρίσκει το καπάκι, ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επίσης είναι σε αυτούς που εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία.
Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]