Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά τη Λιβύη, έτοιμοι και για Ελλάδα οι Σύροι μισθοφόροι του Ερντογάν!


«Θα πολεμήσουμε δίπλα στον Τούρκο», είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Turkiye, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις Σύρων αντικαθεστωτικών (στελέχη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού), που δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν κατά της Ελλάδας, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!

Θυμίζουμε ότι κάτι τέτοιους έχει στείλει στη Λιβύη ο Ερντογάν να πολεμήσουν υπέρ του Σάρατζ και κατά του Χαφτάρ...

Στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ειδικά εκπαιδευμένες δυνάμεις πού αγωνίζονται δίπλα στους Τούρκους στρατιώτες στη Συρία έστειλαν το μήνυμα πως ‘αν ξεσπάσει πόλεμος με τον Έλληνα με χαρά θα πάμε και εμείς στο μέτωπο. Οι Σύριοι θύματα του πολέμου δεν ξεχνούν τη στήριξη της Τουρκίας και παρακολουθούν στενά τις θερμές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, δηλώνουν την υποστήριξή τους προς την Άγκυρα λέγοντας πως ‘’η Τουρκία πολέμησε για την ελευθερία μας και έδωσε μάρτυρες για αυτό. Και εμείς λοιπόν πάντοτε είμαστε έτοιμοι για το καθήκον’. Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε το χρέος μας προς τους Τούρκους αδερφούς μας που έγιναν μάρτυρες στα εδάφη μας».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. και οι 200/300000 χιλ λαθροσαβουρεσ μουσουλμανοι εν τη επικρατεια τι ρολο θα παιξουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]