Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανάγκη συντριβής της αθλιότητας με τους αλλοδαπούς παράνομους… μουσαφιραίους


Δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δημόσιο βίο είναι η υπερ-εκπροσώπηση των ολοκληρωτικών μηδενιστών και ο εκφασισμός, αφού ακόμη και η απλή λεκτική αποτύπωση της μίας ενιαίας και αδιαιρέτου πραγματικότητας προκαλεί σεληνιασμό των «προοδευτικών» SS της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των ιντελιγκέντσηδων. Κι επειδή γνωρίζετε πόσο διπλωμάτης δεν είμαι, θα γίνω πιο ωμός και από φιλέ ταρτάρ σερβιρισμένο στον Παπαδημούλη, όταν γιορτάζει το Ε9 του.

Οι αλλοδαποί παράνομοι μουσαφιραίοι μάς κατεβάζουν τα βρακιά τους και αφοδεύουν φάτσα κάρτα στην Ομόνοια, στην κεντρικότερη πλατεία του κλεινού άστεως. Συμπολίτης μας βιντεοσκόπησε τα προϊόντα αυτής της εκλεπτυσμένης ένδειξης πολιτισμού δίπλα στις σκάλες του μετρό, απέναντι από το σιντριβάνι και εκείνη τη σιδεριά που παριστάνει το γλυπτό. Μάλιστα συμπεραίνει κανείς από την εικόνα ότι τα πολυπολιτισμικά αδέρφια μας είχαν κάτσει κατά παράταξη ανακούρκουδα, θαύμαζαν το σιντριβάνι και ανακουφίζονταν, ανταλλάσσοντας και γνώμες.

Σε ποιας πολιτισμένης χώρας την κεντρικότερη πλατεία θα γινόταν ανεκτό αυτό; Είδα ότι στα σχόλια των κοινωνικών δικτύων εξ αριστερών έπεσε αφωνία. Ή τους πονάνε τα λαιμά τους ή πάθανε κοκομπλόκο, διότι ακόμη και το πιο ξεφτιλισμένο μισθοφορικό τρολ δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τόσο ελεεινό, χυδαίο και έκφραση «πολιτισμού» μπαμπουίνων.

Εδώ δεν θα μας πουν «φασίστες» και «ρατσιστές» αυτοί που δικαιολογούν βιαστές, παρενδυτικούς κλεπτομανείς και ναρκομανείς ληστές, βανδάλους και ιερόσυλους. Τα σκατά, συγγνώμη αλλά σκατά είναι, είναι ένα συντριπτικό επιχείρημα που κάνει τη «φιλομεταναστευτική» πολιτική, ήτοι το σιγοντάρισμα και την οικονομική εκμετάλλευση από αριστερούς «αλληλέγγυους», αλλοδαπές και εγχώριες δουλεμπορικές ΜΚΟ, αγκαλιά με το ισλαμοφασισταριό του Ερντογάν της χώρας, να μυρίζει σαν βόθρος. Το βούλωσαν και απλά περιμένουν να ξεχαστεί.


Δεν θα ξεχαστεί γιατί γινόταν, γίνεται και θα γίνεται κι αλλού, όσο συνεχίζουμε να ανεχόμαστε όλο αυτό το ψευτοπροοδευτικό φασισταριό και αυτούς που σιγοντάρουν αγκαλιά με το κράτος-συμμορία και διάφορους μαφιόζους διακινητές, τους οποίους υπερασπίζονται με θράσος χιλίων πιθήκων. Όλο το ιστορικό κέντρο, ειδικά τα βράδια, ζέχνει κατουρλίλα και ενίοτε και άλλα πράγματα, σε γωνίες, στοές, όπου τους πιάνει κόψιμο ή ζορίζονται από τις μπίρες. Και το πρόβλημα δεν είναι η αισθητική του χώρου, αλλά οι άνθρωποι που τον κατέλαβαν και τη δημιουργούν.

Δεν έχω πληροφορίες από άλλους. Περνάω κάθε μέρα από εκεί και όχι μόνο μία φορά. Την ημέρα οι Ελληνες είναι ελάχιστοι και περαστικοί και το βράδυ ανύπαρκτοι. Μπούργκες, μαντίλες, αργόσχολοι μαντράχαλοι από την Ασία και την Υποσαχάρια Αφρική. Δεν πρόκειται να αφομοιωθούν, που να ρίξει μαύρο χιόνι. Η πόλη αλώνεται και καταστρέφεται. Μαζί με τα σκουπίδια των γκραφίτι και των συνθημάτων στους τοίχους, μαζί με τα αληθινά σκουπίδια σε δρόμους και πλατείες, έχουμε ολοένα αυξανόμενες ορδές ανθρώπων που μπήκαν παράνομα, που ζουν παράνομα, που δεν έχουν κανέναν απολύτως ιστορικό, εθνικό, θρησκευτικό, ηθικό, πολιτισμικό δεσμό με αυτήν τη χώρα, δεν την πονάνε, δεν την αγαπούν.

Και όταν τα κατεβάζουν και χέζουν στην κεντρικότερη πλατεία της είναι προφανές ότι την περιφρονούν βαθιά και τη μισούν, μαζί με τον λαό της. Διότι αυτή δεν είναι πράξη έλλειψης πολιτισμού. Δεν θα το έκαναν ποτέ στην κεντρικότερη πλατεία στο Καράτσι ή στην Καμπούλ. Μας τρίβουν στα μούτρα την περιφρόνηση και το μίσος τους, αλλά εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ανεχθούμε. Αντίθετα, πρέπει να υπερασπιστούμε τη χώρα, τους νόμιμους κατοίκους της και τον πολιτισμό της.

Και εξηγούμαι πως αυτή η αθλιότητα, η συντριβή της, δεν είναι καν δουλειά του Κώστα Μπακογιάννη. Δεν μπορεί να τους συλλάβει ούτε να τους απελάσει. Τον μέμφομαι όμως, μια φορά ως πολίτης και δυο φορές ως φίλος, διότι δεν κάνει το προφανές και αυτονόητο καθήκον του: να είναι στην πρωτοπορία απαιτώντας την ανάκτηση της Αθήνας από αυτούς τους εισβολείς, που θα εκδηλώνουν, θυμηθείτε το, όλο και πιο πολύ αυτό το μίσος και την περιφρόνηση. Όσο πληθαίνουν, θα αποθρασύνονται…

Ρωτήστε τις κοπέλες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ τι βλέμματα και σχόλια αντιμετωπίζουν, ειδικά όταν λόγω της ζέστης ντύνονται ελαφρά. Ρωτήστε να σας πουν από ποια μέρη δεν περνούν ούτε ημέρα. Ρωτήστε τους εναπομείναντες κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, της Πατησίων, της Αχαρνών, της Λιοσίων, τους μαγαζάτορες και εργαζομένους γύρω από την Ομόνοια και την Κάνιγγος. Ο δήμαρχος δεν μπορεί να το λύσει, μπορεί όμως να το απαιτήσει και να βοηθήσει. Να αφήσει τα αγαπουλίνια και το «πολυπολιτισμικό ευαγγέλιο» της συλλογικής αυτοκτονίας και να πιάσει το φραγγέλιο. Ούτε μπορεί το μπαλάκι να πάει στους πολίτες, να αναχαράζει το κράτος και να περιμένει ποιος θα απασφαλίσει για να πάει φυλακή για κάτι που είναι δουλειά του κράτους -και μόνον αυτού- να το λύσει.

Δεν υπάρχει πια τρόπος να εξωραϊστεί αυτή η άθλια πραγματικότητα, η μετατροπή του κέντρου της πόλης σε δυσώδες γκέτο παρανόμων, ανοιχτή τουαλέτα, όσο και αν το θέλουν τα φασιστοειδή που διεκπεραιώνουν τις βρομοδουλειές του Σόρος και του ανθελληνικού κάλου που έχουν στον εγκέφαλο, γιατί βγάζουν χρήμα και νομίζουν έτσι πως θα «σκοτώσουν» το Έθνος, θα νικήσουν τον Ελληνα που απέτυχαν να πείσουν και να αλλάξουν.

Τη λύση θα πρέπει να τη δώσει το κράτος και δεν υπάρχει μαλακή και αγαπησιάρικη. Πρέπει να πατήσουν κάλους και να σπάσουν αβγά. Για να ανακτηθεί η πόλη και να παύσει η παραβίαση των δικαιωμάτων των νόμιμων πολιτών και η ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων διάκριση υπέρ παρανόμων, κυρίως ή μάλλον σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνων που αβαντάρει ο Ερντογάν, πρέπει να ληφθούν σκληρά κρατικά μέτρα: σύλληψη και επ’ αόριστον κράτηση σε κλειστά απομονωμένα κέντρα κάθε παράνομου αλλοδαπού ως την απέλασή του ή την παροχή ασύλου με αυστηρά κριτήρια. Κόψιμο όλων των παροχών σε χρήμα και είδος και ποινικοποίηση κάθε συνδρομής σε παράνομους αλλοδαπούς. Δεν είναι «αλληλεγγύη», είναι άμεση συνέργεια σε trafficking. Διαρκής και ανελέητη «σκούπα» της Αστυνομίας.

Για να ξεβρομίσει η πόλη και να ανασχεθεί η εισβολή, το κράτος πρέπει απλά να φροντίσει διά των οργάνων του αυτοί που ήρθαν παράνομα να φύγουν κλοτσηδόν και να μην μπουν άλλοι. Σώματα Ασφαλείας, Στρατός και Δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους. Σε όποιους αρέσει η μυρωδιά αυτή, η μπίχλα και η βρόμα υπονόμου ας χώνουν το άπλυτο κεφάλι τους στην τουαλέτα. Οι υπόλοιποι δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Φαήλος Κρανιδιώτης
Newsbreak



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]