Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Χίο έφτασαν 23 Τούρκοι πολίτες ζητώντας άσυλο!


Αναμένονται νέες εντάσεις στα ελληνοτουρκικά…

Εξέλιξη που αναμένεται να φουντώσει την ήδη μπαρουτιασμένη κατάσταση με την Τουρκία είχαμε αργά το απόγευμα στη Χίο. Στην παραλία του Αφανή Ναύτη στο Βροντάδο εμφανίστηκαν με σκάφος 23 Τούρκοι πολίτες (ανάμεσά τους και 10 παιδιά), αποβιβάστηκαν και ζήτησαν αμέσως πολιτικό άσυλο από τις ελληνικές αρχές που είχαν ήδη σπεύσει.

Οι 23 Τούρκοι πολίτες μεταφέρθηκαν στο ελληνικό νησί με μεγάλο σκάφος που διέθετε καμπίνα, το οποίο έχει κατασχεθεί από το Λιμενικό, ενώ συνελήφθησαν δύο διακινητές, ένας Τούρκος επί τους σκάφους και ένας Αφγανός που περίμενε στη παραλία.


Μέχρι τις 21:30, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα astraparis.gr, παρέμεναν στη περιοχή με την προοπτική να μεταφερθούν στο κτήριο – καραντίνας, στην Λευκωνιά, προκειμένου το πρωί της Παρασκευής, να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού από κλιμάκιο του νοσοκομείου Χίου.

Στην περιοχή βρίσκονται η λιμενάρχης Χίου Ειρήνη Αργύρη με δυνάμεις του λιμενικού, καθώς και αστυνομία και μέλη της Frontex, ενώ νωρίτερα ήταν εκεί και ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Παντελής Βρουλής, ο οποίος έχει την ευθύνη των ελέγχων για τον κορωνοϊό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]