Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και το Ομάν στην αντιτουρκική συμμαχία


Ιδανικές οι γεωπολιτικές συνθήκες πλέον για την Ελλάδα. Μετά τα Εμιράτα, και το Ομάν τα βρίσκει με το Ισραήλ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κοσμογονική εξέλιξη με την αποκατάσταση σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Εμιράτων, θα συνεχιστεί και με το Ομάν!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αλλαγές που συντελούνται στον αραβικό κόσμο είναι εξαιρετικής γεωστρατηγικής σημασίας. Και καθόλου αδιάφορες αναφορικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κύριος συνεκτικός κρίκος μεταξύ Ισραήλ και Εμιράτων, ήταν το μίσος τους για την Τουρκία.


Μίσος και αντιπαλότητα που έχει εκφραστεί ξεκάθαρα τόσο σε διπλωματικό επίπεδο αλλά και στο πεδίο της μάχης. Ας μην ξεχνάμε ότι τα Εμιράτα μαζί με την Αίγυπτο είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του στρατάρχη Χαφτάρ, στον αγώνα του να διώξει τους τούρκους από την Λιβύη. Στο πλευρό του έμπρακτα με οικονομική και στρατιωτική στήριξη.

Οι εξελίξεις αυτές καθιστούν το γεωπολιτικό πλαίσιο ιδανικό για την Ελλάδα, που δεν πρέπει πλέον να συμβιβαστεί για κανένα λόγο με την Τουρκία. Ειδικά όταν ακόμα το ίδιο το Φορμπς αναφέρει ότι η Τουρκία θα έχει απέναντί της στην ελληνοτουρκική σύρραξη μία γιγάντια ναυτική συμμαχία. Και οι μνήμες της ναυμαχίας του Ναυαρίνου, ξυπνούν για τους οθωμανούς.

Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κύριος συνεκτικός κρίκος μεταξύ Ισραήλ και Εμιράτων, ήταν το μίσος τους για την Τουρκία."

    Ας δουμε τι ελεγε ο Ερντογαν πριν μερικα χρονια και τοτε θα κατανοηθει τι σημαινει μισος!!

    https://www.ksipnistere.com/2017/12/blog-post_408.html

    Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα σκοτώσουμε όλους τους Εβραίους πριν την Ημέρα της Κρίσεως» - Ολική ρήξη Άγκυρας-Τελ Αβίβ

    Σε μια απειλή κατά του Ισραήλ που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο προχώρησε ο Τούρκος ηγέτης Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος δήλωσε ότι «θα σκωτώσω κάθε Εβραίο» αναφερόμενος σε μια μουσουλμανική προφητεία που βασίζεται πάνω σε ένα συμβολικό δέντρο.

    Πιο συγκκεριμένα στο πρωτότυπο της stockholmcf αναφέρεται:

    Turkey’s autocratic President Recep Tayyip Erdoğan has issued a veiled threat on Monday of killing each and every Jew with a shocking reference to apocalyptic prophecy of tree story.
    Erdoğan said at an event held in the capital Ankara to mark Human Rights Day that “Those who think they own Jerusalem better know that tomorrow they will not even be able to hide behind trees,” in a a reference to widely circulated Islamist prophecy of hunting down and killing every Jew before the Day of Judgement.

    Δηλαδή ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε σε μια εκδήλωση στην Άγκυρα για την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αυτοί που νομίζουν ότι κατέχουν την Ιερουσαλήμ να ξέρουν ότι αύριο δεν θα είναι ικανοί να κρυφτούν ούτε πίσω από τα δέντρα» μια αναφορά η οποία επικεντρώνεται σε μια πολύ γνωστή ισλαμική προφητεία «της θανάτωσης κάθε Εβραίου πριν την Ημέρα της Κρίσεως»

    Σύμφωνα με το μουσουλμανικό πιστεύω στο οποίο αναφέρεται ο Erdoğan η Ημέρα της Κρίσεως δεν θα έρθει μέχρι οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι να συγκρουστούν.
    Οι Μουσουλμάνοι θα σκοτώσουν τους Εβραίους με τέτοια επιτυχία που αυτοί θα κρύβονται πίσω από δέντρα και πέτρες, τα οποία δέντρα και πέτρες θα φωνάζουν σε έναν Μουσουλμάνο ότι ένας Εβραίος κρύβεται από πίσω τους και θα του ζητήσουν να τον σκοτώσουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]