Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερεύνησαν περιουσιακά στοιχεία του Ερντογάν και τώρα συλλαμβάνονται!


Η Τουρκία συλλαμβάνει 115 αξιωματούχους οικονομικού εγκλήματος για έρευνα του Ερντογάν

Η εφημερίδα Χουριέτ ανέφερε την Δευτέρα πως Οοι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 115 πρώην αξιωματούχους οικονομικού εγκλήματος για τη διερεύνηση των περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Χουριέτ γράφει πως οι πρώην αξιωματούχοι του Συμβουλίου Έρευνας για τα Χρηματοοικονομικά Εγκλήματα (MASAK), ο επικεφαλής θεσμός της Τουρκίας που είναι υπεύθυνος για την αποκάλυψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της απάτης και άλλων οικονομικών αδικημάτων, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνδέσεις με το κίνημα Gülen, το οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι διαπράττει μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος. 2016, και τέθηκαν υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης.

Τουρκικά Νέα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]