Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αποστολάκης επιμένει σε ισοπέδωση βραχονησίδας


"Πρέπει κάποιος να τους φρενάρει”, λέει για τους Τούρκους

«Όσο η δουλειά τους γίνεται με άλλο τρόπο, δεν έχουν λόγο να κάνουν επεισόδιο», τόνισε αναφερόμενος στην Τουρκία ο ναύαρχος και πρώην υπουργός Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ναύαρχο, το «κακό» που γίνεται είναι πως φθείρεται η κοινή γνώμη από τις κινήσεις της Άγκυρας και δημιουργούν καταστάσεις «που σιγά σιγά γίνονται μόνιμες».

«Ακούσαμε πρόσφατα στις ειδήσεις και στις ανακοινώσεις για ‘’πτήσεις ρουτίνας’’. Οι πτήσεις παραβιάσεων έγιναν πτήσεις ρουτίνας αν είναι δυνατόν. Αυτά είναι τα πολύ άσχημα», τόνισε ο κ. Αποστολάκης και πρόσθεσε ότι η ελληνική πλευρά «είμαστε και υποχωρητικοί και διαλλακτικοί γιατί δεν θέλουμε να δημιουργούμε ρήξεις».


Ο ναύαρχος εκτίμησε ότι τον τελευταίο καιρό οι τουρκικές παραβιάσεις έχουν ενταθεί και έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί όπως είπε τόσες πολλές υπερπτήσεις πάνω από κύρια νησιά και από σαφές ελληνικό έδαφος.

«Αυτό που έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα κάποιος πρέπει να τους φρενάρει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ενώ συνέχεια λέμε ότι η Τουρκία είναι στριμωγμένη και οικονομικά, φαίνεται ότι μπορεί να λειτουργήσει.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως βεβαίως και ισχύει η φράση που έχει πει στο παρελθόν ότι αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει υπόσταση το κράτος, δεν υπάρχει κυριαρχία και Ένοπλες Δυνάμεις.

«Βεβαίως πρέπει να ισχύει. Μα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Διαφορετικά δεν υπάρχει υπόσταση κράτους. Δεν υπάρχει κυριαρχία. Δεν υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις. Εάν δεν ισχύει αυτό το πράγμα τι κάνουμε; Μπορείτε να μου πείτε γιατί καταπίνουμε τις παραβιάσεις εναέριες και στη θάλασσα; Γιατί δε θέλουμε να δημιουργήσουμε πόλεμο για ένα θέμα που μπορείς να το διαχειριστείς και διαφορετικά. Αλλά όταν γίνει κατάληψη εδάφους δεν μπορείς να το πεις αλλιώς τι θα πεις; Δεν είναι αυτό που βλέπετε; Πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Skai


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...;;; ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμενος και προδοτης....
    Οι σκηνες που χειροκροταει την καταπτυστη ανθελληνικη και προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων θα μεινουν για παντα στο διαδίκτυο...
    Αυτό το υποκειμενο μαζι με τα υπολοιπα προδοτικα σιχαματα δεξιας και αριστερας ειναι ανεπιθυμητα προσωπα στην Μακεδονια και σε ολη την Ελλαδα....
    Ουστ κοπροσκυλο ξεπουλημενε....
    Φτου σου....
    Βγαλε τον σκασμο γιατι οσα και να λες δεν τα ακουμε...
    Την ευκαιρία σου την εχασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε!!!
      Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν πλέον στην Πατρίδα, όσοι φτηνιάρηδες σύρθηκαν στη γη ως γεωσκώληκες, μόνο για την προσωπική τους ανέλιξη, είναι να ανοίξουν τρύπα και να χωθούν!
      Να μην τους βλέπουμε, να μην τους ακούμε!!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]