Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μεγάλη μεταναστευτική μπίζνα των ΜΚΟ τώρα και στην Κύπρο


Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από Κέντρα Υποδοχής μεταναστών και προσφύγων έγιναν από τα ίδια άτομα που βρέθηκαν και στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας όταν έκλεισε για λόγους υγείας, ωστόσο οι ίδιοι άνθρωποι δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν ο Ακιντζί και η τ/κ πλευρά εξήγγειλε το ολοκληρωτικό κλείσιμο των οδοφραγμάτων, ανέφερε σε συνέντευξη του στο κρατικό κανάλι ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Η Κύπρος τόνισε, είναι υποχρεωμένη να παρέχει άσυλο σε πρόσφυγες και απροστάτευτα παιδιά, όμως δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να υποδεχθούμε άλλους οικονομικούς μετανάστες.

Ήδη, είπε, οι αιτητές ασύλου ανέρχονται στο 3,8% του πληθυσμού της Κύπρου και το 80% έρχονται μέσω Τουρκίας, με τους μετακινητές να εκμεταλλεύονται τους μετανάστες.


Στη βάση των αποκαλύψεων του ΣΙΓΜΑ για την κατάσταση που επικρατεί στην Χλώρακα, ο Υπουργός σημείωσε πως ΜΚΟ και δικηγόροι «θησαυρίζουν» από παράτυπους μετανάστες που τους υποκινούν ώστε να πετύχουν νομιμοποίηση ή τουλάχιστον παράταση παραμονής στην Κύπρο.

Έφτασαν στα αυτιά μας πληροφορίες και κατονομάστηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα, σημείωσε. Οι αρχές θα τα διερευνήσουν για να περιορίσουμε το φαινόμενο εκμετάλλευσης αυτών των ατόμων, είπε.

Μάλιστα, ο Υπουργός έδωσε οδηγίες και ετοιμάζεται η υποδομή ώστε να γίνονται μαζικές αποστολές SMS σε ξένα κινητά κοντά στην περιοχή της Κύπρου, τα οποία και θα αποτρέπουν ξένους μετανάστες, αποκαλύπτοντάς τους τις πλεκτάνες των διακινητών.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]