Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Ο Αλλάχ επέλεξε τον Ερντογάν για να μεγαλώσει πάλι την Τουρκία…”


Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο μυαλό του προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν εδώ είναι: Ο Αχμέτ Χαμντί Τσαμλί-επί μακρόν έμπιστος του Ερντογάν και νυν βουλευτής, αποκαλύπτει το τι μηχανεύονται. Ώρα για ολική τζιχάντ… αναζήτηση μαρτυρικού θανάτου… Ο Θεός επέλεξε τον Ερντογάν… πόθος για ακόμη μεγαλύτερη επικράτεια.

“Ο Αλλάχ έδωσε σε αυτό το έθνος μία ευκαιρία. Μας παραχώρησε τον πρόεδρο Ερντογάν για να είναι ο ηγέτης αυτού του κινήματος. Είναι η ώρα πια για μία ολική τζιχάντ, ώρα για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Για χάρη του Αλλάχ ενταχθήκαμε σε αυτόν τον αγώνα για να ευχαριστήσουμε τον Θεό. Συνεχίσαμε αυτόν τον αγώνα. Βλέπουμε το χώρο που θα μαρτυρήσουμε ως την τελευταία μας αναπνοή. Προς τα εκεί πορευόμαστε.


“Τρέχουμε προς τα εκεί (θάνατο) όπου κι αν συμβεί. Επί 45 χρόνια ήμουν μαζί με τον πρόεδρό μας σαν αδέρφια, σαν σύντροφοι στον αγώνα αυτό. Βαδίσαμε μαζί σε αυτό το μονοπάτι. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας κάτω από κάθε συνθήκες.

“Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα τουρκικά εδάφη καταλήφθηκαν και μειώθηκαν στα 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα από τα 20 εκατομμύρια που ήταν. Ήταν σαν να τα έσφιξαν και τα παράτησαν μέσα σε μία κονσέρβα.Τώρα πια δεν μπορώ να πηδήξω στο αμάξι μου και να πάω στη Μέκκα, στη Μεδίνα, στη Βαγδάτη και στο Σεράγεβο αν δεν περάσω από περίπου 50 συνοριακές πύλες”, καταλήγει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]