Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: Παίζεται η αξιοπιστία της Ευρώπης


Την εκτίμηση ότι η πανδημία του κορωναϊού θέτει σε αμφιβολία την αξιοπιστία και την χρησιμότητα της Ευρώπης εξέφρασε η αρμόδια υπουργός Αμελί Ντε Μοντσαλέν.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο RTL, η Γαλλίδα πολιτικός είπε
«Αν κάποιοι δεν θέλουν να επιδείξουν αλληλεγγύη τότε πρέπει να δούμε τι κάνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τι κάνουμε ευρύτερα εμείς σαν θεσμός».
Η Ντε Μοντσαλέν προσέθεσε χαρακτηριστικά «αν η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια εσωτερική αγορά τότε δεν έχει νόημα ύπαρξης».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, με συνέντευξή του, πίεσε για την έκδοση ευρω-ομολόγου ή για αύξηση του προϋπολογισμού της ΕΕ, για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της κρίσης του κορωναϊού.
«Αν δεν δείξουμε αλληλεγγύη, η Ιταλία, η Ισπανία και άλλοι θα μπορούν να πουν στους Ευρωπαίους εταίρους τους «πού ήσασταν εσείς όταν εμείς βρισκόμασταν στο μέτωπο; Δεν θέλω αυτή την εγωιστική, διχασμένη Ευρώπη», 
τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]