Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τον «πόλεμο» προπαγάνδας συνεχίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ


Την εκστρατεία διαστρέβλωσης της πραγματικότητας συνεχίζουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, με συνεχή ρεπορτάζ τα οποία αναφέρονται στη δήθεν βαρβαρότητα των ελληνικών Αρχών απέναντι στους πρόσφυγες στα σύνορα.

Εκτενή αναφορά έκαναν και στο επεισόδιο παρενόχλησης ελληνικού σκάφους στη Λέσβο, με την τουρκική τηλεόραση να μεταδίδει πλάνα μέσα από την τουρκική ακταιωρό.

«Από τις πληροφορίες που έχουμε, οι τουρκικές αρχές καταδίωξαν σκάφος του ελληνικού λιμενικού που επιχειρούσε να απομακρύνει πρόσφυγες» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα ο χειριστής του σκάφους, ακούγεται να λέει: «Φθάνει;», περιμένοντας άνωθεν εντολές.


«Οι Έλληνες αναζητούν σωτηρία στους παπάδες»

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν διστάζουν μάλιστα να ειρωνευτούν και την ευλογία της Ελληνικής Αστυνομίας από ιερείς. «Οι Έλληνες αναζητούν σωτηρία στους παπάδες», σχολιάζει το Ahaber.

Την τουρκική προπαγάνδα συνέχισε και ο ανταποκριτής του NTV στο Παζάρ Κουλέ.
«Οι ελληνικές αρχές αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες με βαρβαρότητα, συχνά τους απωθούν με ρίψεις νερού και δακρυγόνα. Οι πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα. Σύμφωνα με μαρτυρίες όσοι τα καταφέρνουν, βασανίζονται από την ελληνική αστυνομία.
Απ’ ότι φαίνεται τους περιμένουν και άλλες δυσκολίες» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «οι ελληνικές αρχές που μέχρι και χθες επαναπροωθούσαν πρόσφυγες σταμάτησαν αμέσως μόλις είδαν την παρουσία των τουρκικών ειδικών δυνάμεων».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενα απλο ερωτημα για τους τουρκους:

    Αφου ολοι αυτοι οι "προσφυγες" θελουν να πανε στην Ευρωπη και αφου υποστηριζετε το αιτημα τους,

    γιατι δεν τους μεταφερετε αεροπορικως μεσω των Turkish Airlines;

    Γιατι να "βασανιζονται" απο εμας τους ..."κακους" και να μην τους βοηθησετε εσεις

    οι..."ανθρωπιστες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]