Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρχιεκτελεστής του ISIS ζούσε και δούλευε για τρία χρόνια στην Προύσα


Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν εκτελεστή του ISIS, ο οποίος κατάφερε όχι μόνο να διαμένει ανενόχλητος στην Τουρκία, αλλά και να εργάζεται για μια εταιρεία φυσικού αερίου στην περιοχή İnegöl της βορειοδυτικής επαρχίας της Προύσας.

Ο τζιχαντιστής με την κωδική ονομασία "Abu Taki Alshamy", που αναγνωρίστηκε μόνο από τα αρχικά του ως Y.A.A., είναι γνωστός για τις συμμετοχές του σε βίντεο με εκτελέσεις αμάχων από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Η αστυνομία του İnegöl έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία, ότι ο Y.A.A., ο οποίος ήταν μεταξύ των ηγετικών στελεχών του ISIS, στις περιοχές al-Mayadin και al Bukamal του Deir ez-Zor της Συρίας, βρίσκονταν στην περιοχή και πραγματοποίησαν έφοδο και τον συνέλαβαν σε εργοτάξιο στις 17 Φεβρουαρίου.


Τρεις άλλοι συνελήφθησαν επίσης σε σχετική επιχείρηση, ενώ ένας ήταν ένας μαχητής του ISIS, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως Κ.Ε., υπεύθυνος για ζητήματα πληροφοριών.

Ο αντιπρόεδρος του εθνικιστικού ΜHP, Χινταγέτ Βαχαπόγλου, επέκρινε το γεγονός ότι ο Y.A.A. ήταν σε θέση να εργαστεί ελεύθερα σε μια εταιρεία φυσικού αερίου, χωρίς να κατευθύνει τα πυρά του κάπου συγκεκριμένα.

"Ο τύπος ζει στην Τουρκία για τρία χρόνια και εργάζεται για μια εταιρεία φυσικού αερίου. Είναι επίσης ένας από τους ηγέτες της τρομοκρατικής ομάδας ISIS. Κανένας δεν πρέπει να πει ότι παρακολουθούνταν και ότι ήταν υπό έλεγχο", δήλωσε ο Βαχαπόγλου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]