Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρεμλίνο σε Ερντογάν: Δεν τιμήσατε την υπογραφή σας για την Συρία


Η Τουρκία δεν έχει τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε με την υπογραφή της συμφωνίας με την Ρωσία στο Σότσι το 2018.

“Μπορούμε να πούμε καθαρά ότι οι προϋποθέσεις των συμφωνιών του Σότσι που ανέφεραν ότι η Τουρκία θα πρέπει να διασφαλίσει το διαχωρισμό των στρατιωτικών δυνάμεων, την απομάκρυνση του βαρέως οπλισμού και ούτω καθ’ εξής, και οι οποίες είχαν υπογραφεί από τους δυο προέδρους πριν από περισσότερο από έναν χρόνο, δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, επεσήμανε ότι “μεγάλα δείγματα στρατιωτικού εξοπλισμού πέφτουν στα χέρια τρομοκρατών” στην επαρχία Ιντλίμπ.

“Πολύ επικίνδυνος στρατιωτικός εξοπλισμός πέφτει στα χέρια τους [των τροκρατών στην Ιντλίμπ]. Κι όλα αυτά, δυστυχώς, δεν συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης” είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1 TV



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]