Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα’ ρθεις; Θα κάνουμε μπανάνα!


Δυστυχώς για τους σοσιαλιστές, θαλάσσια σύνορα υπάρχουν.

Όταν τους ζητάς να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να τα υπερασπιστούν, πέφτει η ψυχολογία τους. Γίνονται όλοι Πολύδωρας: «ποινή εκτίω, αγγαρεία κάνω»!

Μετά την κατάθεση του εκπληκτικού σχεδίου για το μεταναστευτικό στην ΕΕ, το οποίο αποτελεί ιστορικό ορόσημο διάκρισης στην προάσπιση των συμφερόντων της χώρας, επανήλθαν στα γνωστά του Αιγαίου τα μπλουζ της ΚΝΕ: φύλαξη συνόρων με νεροτσουλήθρες.

«Αγαπητοί πράκτορες της γείτονος, το Ελληνικό κράτος βρήκε τρόπο να σας αυξήσει το περιθώριο κέρδους της μπίζνας της λαθρομετανάστευσης. Από εδώ και πέρα δεν θα τρυπάνε οι λάθρο επίτηδες τις βάρκες για να τους μαζέψει η μεταφορική εταιρία Χελλένικ Κόαστ Γκαρντ Λάινς. Θα τους αποβιβάζετε στη νεροτσουλήθρα που θα στήσουμε στα σύνορα και θα επιστρέφετε εσείς οι πράκτορες με την ίδια βάρκα άθικτη!»

«Αγαπητοί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε τρόπος να διασκεδάζουν οι 25χρονοι επαγγελματίες δολοφόνοι τζιχαντιστές πριν μπουν παρανόμως στη χώρα: θα βάλουμε τον Λέλο να τους διασκεδάζει με θαλάσσια μπανάνα! Αν χρειαστούμε τσόντα βουλευτές για να μην πέσουμε, θα τσοντάρετε πραξικοπηματικά, εντάξει;»

Η πολύ παρέα με σοσιαλιστές σε διαβρώνει. Ακόμα και ατρόμητος στρατηγός να είσαι, στο τέλος προτείνεις... διακοπές λαθρομεταναστών στα σύνορα.

Για ποιό λόγο μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα;

Επειδή θέλουμε να φυλάξουμε τα σύνορά μας.

Δηλαδή δεν θέλουμε να μπαίνουν παρανόμως από τη θάλασσα.

Θέλουμε;


Αν θέλουμε, υπάρχει τρόπος: αυτόματο σύστημα, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, με υπέρυθρες και άλλους αισθητήρες, που ρίχνει όταν κάποιος πλησιάσει και δεν σταματάει αν μπει.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ αυτού του συστήματος διότι αφαιρεί τη δυνατότητα εκπαίδευσης των στρατεύσιμων από βολές σε απειλές εθνικής ασφαλείας.

Το μεταναστευτικό αναγνωρίστηκε ότι απειλεί την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Αλλά όταν έρχεται η στιγμή της δράσης με βάση όσα ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ γίνει αποδεκτά, πιάνει τους σοσιαλιστές τρέμουλο. Τινάζονται από την καρέκλα. «Θα χτυπήσεις αμάχους; Γυναικόπαιδα;»

Εδώ λοιπόν φτάσαμε στο ζουμί της συζήτησης.

Βομβιστές αυτοκτονίας χρησιμοποιούν την κάλυψη παιδιών για να κάνουν επιθέσεις που θα σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους. Ρωτήστε τους Ισραηλινούς για να σας εξηγήσουν.

Αν είσαι σοσιαλιστής, λες «περίμενε πρώτα να το πατήσει το κουμπί, φοράει το γιλέκο με τις μπόμπες, έχει το δάχτυλο στο κουμπί αλλά μπορεί να μην το πατήσει».

Αν είσαι πατριώτης, λες «κανένας που φοράει γιλέκο με μπόμπες δεν πλησιάζει σε ακτίνα να σκοτώσει Έλληνες όποτε γουστάρει».

ΑΥΤΟΣ είναι ο Ρουβίκωνας κύριοι.

ΑΥΤΟ είναι το σύνορο σοσιαλισμού/πατριωτισμού.

Μπορούμε να συζητάμε άπειρες ώρες για κάθε είδους τραγελαφικά ημίμετρα τύπου θαλάσσιας μπανάνας ή νεροτσουλήθρας χωρίς εθνικό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να συζητάμε άπειρες ώρες για κάθε είδους τραγελαφική ταυτοποίηση λαθροεισερχομένων, ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποιός είναι ο μόνος αξιόπιστος τρόπος, ο οποίος εφαρμόζεται πλέον στις ΗΠΑ. (Οι σοσιαλιστές των ΗΠΑ αντιδρούν, ο Τραμπ εφαρμόζει.)

Τελείωσε ο χρόνος των συζητήσεων.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε.

Με ήλιο, ζέστη και άπνοια, ο μόνος κακός καιρός που παρέσυρε το τουρκικό πειρατικό εντός Ελληνικής ΑΟΖ (που δεν έχετε ανακηρύξει ΑΚΟΜΑ!) είναι ο κακός καιρός όποιου επικαλεστεί τον κακό καιρό.

Όταν λες ότι δεν επιτρέπεις κάτι, πατάς το κουμπί.

Αν γίνει και δεν το πατήσεις, μένεις με το κουμπί στο χέρι.

Διασύρεσαι σε τέτοιο σημείο που σου φωνάζουν γελώντας οι απέναντι «Θα’ ρθεις; Θα κάνουμε μπανάνα!»

Anaconda
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]