Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρώην αρχηγός ΓΕΝ: Τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν τα προασπίζεις κοιτώντας


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντώνης Αντωνιάδης, με αφορμή το Oruc Reis. Μάλιστα χαρακτήρισε ως «καραγκιοζιλίκι» την εκδοχή ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος παρασύρθηκε από τον καιρό και το παρακολουθούσε η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς».

«Το οποίο είναι καραγκιοζιλίκι τώρα. Γιατί αυτό που μας κάνει το Oruc Reis, που παραβιάζει την υφαλοκρηπίδα για 24 ώρες, δηλαδή παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επι 24 ώρες και η ελληνική πλευρά, το μόνο που κάνει, στέλνει ένα πλοίο να παρακολουθεί την παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Τα κυριαρχικά σου δικαιώματα δεν τα προασπίζεις παρακολουθώντας την παραβίασή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν απευθύνονται σε κρετίνους μπορείς να τους πεις, ότι ένα ωκεανογραφικό, εντεταλμένο να κάνει ωκεανογραφικές έρευνες, βρέθηκε στην υφαλοκρηπίδα λόγω καιρικών συνθηκών. Δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει ο καιρός, είχε μόνο 5 μποφόρ. Μόνο έναν ακυβέρνητο πλοίο μπορεί να παρασυρθεί σε χωρικά ύδατα παρασύρεται από τον καιρό. Ενα πλοίο που έχει προπέλες και πηδάλιο δεν παρασύρεται» είπε ακόμα αναφερόμενος στην κυβερνητική εκδοχή.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Το πλοίο κινείται σε εναέρια περιοχή..." Η φράση αυτή σίγουρα θα μείνει στην Ιστορία ως δείγμα αγραμματοσύνης, προχειρότητας, σύγχυσης, ηττοπάθειας και δουλικότητας "κάποιων " προς μερικούς άλλους και των "άλλων" προς παράλλους. Αυτοί είναι οι "ηγέτες" μας κύριοι συνέλληνες. Αποφασίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το πλοίο μπήκε στο FIR Αθηνών!!!
      Είπε το "αστέρι" ο δημοσιογράφος!!
      Κοιτάξτε ποιοι είναι οι "διαμορφωτές της κοινής γνώμης"!

      Διαγραφή
  2. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αν χάσεις κυριαρχικά δικαιώματα ή έδαφος μας τσακίστηκες πολιτικά στα βράχια. Και συ και η οικογένεια σου άπαντες όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]