Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος ΥΠΕΣ: Περιμένουμε σεισμό 7,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη


Με τους νεκρούς στους 41, από τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ, στην επαρχία Ελαζιγ, της Τουρκίας, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας αποκάλυψε ότι πραγματοποιήθηκε επείγουσα συνεδρίαση των αρμόδιων φορέων για το ενδεχόμενο αυτός ο σεισμός να τροφοδοτήσει έναν εξίσου μεγάλο ή ακόμα μεγαλύτερο στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Αποκάλυψε ότι ίδια συνάντηση είχε γίνει και μετά τον σεισμό των 5,4 Ρίχτερ, στην Πόλη.

Μιλώντας στο δίκτυο CNN Turk, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, επεσήμανε πως η κυβέρνηση της Τουρκίας αναμένει έναν μεγάλο σεισμό στα επόμενα 25 χρόνια.

"Στην Κωνσταντινούπολη περιμένουμε έναν σεισμό 7,5 Ρίχτερ. Ο πιθανός σεισμός που περιμένουμε είναι 7,5 Ρίχτερ. Άρα και εμείς εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το σενάριο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σοϊλού στο CNN Turk, αποκαλύπτοντας ότι αναλύουν και εξετάζουν 28 μελέτες για τέτοιο ενδεχόμενο.


Ο Τούρκος υπουργός μάλιστα έκανε λόγο ακόμη και για ενδεχόμενο κατάρρευσης του Τοπ Καπί και για το πως θα προστατευτούν τα εκθέματα που φιλοξενούνται εκεί. "Αν γίνει σεισμός εξετάζουμε τι θα συμβεί με όλα τα εκθέματα στο παλάτι του Τοπ Καπί. Αν καταρρεύσει όλο το παλάτι που θα τα μεταφέρουμε και πως θα τα προστατεύσουμε με ασφάλεια", δήλωσε ο Σοϊλού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]