Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έβρος: Εισβολή λαθρομεταναστών σε σπίτια οικισμού


Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα του Νομού Έβρου, οι κάτοικοι του οικισμού Λύρα στο Σουφλί είναι κατατρομοκρατημένοι από τους λαθρομετανάστες που διέρχονται τον οικισμό τους καθημερινά κατά ομάδες.

Αφορμή στάθηκε η εισβολή είκοσι περίπου ατόμων την περασμένη Κυριακή σε σπίτια του οικισμού, απαιτώντας φαγητό. Η πρώτη τους απόπειρα σε σπίτι δεν εστέφθη από επιτυχία και επεδίωξαν το ίδιο σε δεύτερο σπίτι, τρομάζοντας τους κατοίκους. Οι τελευταίοι, αν και δεν άνοιξαν, άκουσαν τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν για φαΐ, κτυπώντας δυνατά τις πόρτες και τα παράθυρα.

Ο συγκεκριμένος οικισμός, αν και βρίσκεται κοντά στο ποτάμι, δεν είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Μέχρι σήμερα, οι κάτοικοι παρακολουθούσαν καθημερινά τους λαθρομετανάστες να διέρχονται το χωριό τους, χωρίς να προξενούν προβλήματα. Το παραπάνω περιστατικό, ωστόσο γεννά μεγάλη ανησυχία και ανάγκη για αστυνόμευση, τόσο του συγκεκριμένου οικισμού όσο και των υπολοίπων παραμεθορίων χωριών και οικισμών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]