Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συναγερμός στην ΕΥΠ για κύματα εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS στην Ελλάδα


Ειδικά κλιμάκια σε Έβρο και νησιά

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην ΕΥΠ καθώς έντονος είναι ο φόβος για μαζική είσοδο εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS σε ελληνικό έδαφος από τις ανοικτές πύλες εισόδου.

Έτσι για αυτό το λόγο κλιμάκια της Υπηρεσίας έχουν ήδη καταφθάσει σε Έβρο και «κομβικά» νησιά του ανατολικού Αιγαίου προκειμένου να ελέγξουν, όσο αυτό είναι δυνατό, και να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε χιλιάδες αλλοδαπούς, όσους έχουν παρελθόν εξτρεμισμού και έχουν πολεμήσει με την ISIS.

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν αναγκαία, εάν η Ελλάδα είχε κλείσει τα σύνορά της όπως έχουν κάνει όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες,από τα Σκόπια και την Βουλγαρία μέχρι το Βερολίνο πλην όμως εδώ είναι Ελλάδα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, που να μπορεί να προφέρει η απλή λογική.

Έτσι τα κλιμάκια της ΕΥΠ εφοδιασμένα με καταλόγους εξτρεμιστών μουσουλμάνων που έχουν προσφέρει ξένες αντίστοιχες υπηρεσίες, έχουν στήσει «καραούλι» στις πύλες ανεμπόδιστης εισόδου με την ελπί9δα να ανακαλύψουν πρώην ή και νυν μέλη της ISIS υπό το μανδύα του «πρόσφυγα».


Ο φόβος για τις αθρόες εισόδους εξτρεμιστών μουσουλμάνων έγκειται στο γεγονός, ότι στα στρατόπεδα κράτησής τους, που ελέγχονται από το SDF, έχουν σημειωθεί ήδη εξεγέρσεις και κανείς δεν γνωρίζει εάν οι Κούρδοι έχουν πλέον την αποφασιστικότητα, υφιστάμενοι ήδη την τεράστια πίεση από τις τουρκικές δυνάμεις, να διαθέσουν πολύτιμο έμψυχο δυναμικό, για να ελέγξουν πληθυσμούς τζιχαντιστών στα στρατόπεδα κράτησης.

Με άλλα λόγια κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν μαζικές αποδράσεις, ή εάν τα στρατόπεδα αυτά καταληφθούν επίσης από τους φανατικούς ισλαμιστές του FSA, απλά δεν θα τους αφήσουν ελεύθερους.

Στο μεταξύ και η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει τα μέτρα της μετά την ΕΥΠ λόγω της εισβολής της Τουρκίας στο Συριακό έδαφος, με εντολές για 24ωρη φύλαξη Τουρκικών στόχων στην Αθήνα, όπως εταιρείες και βέβαια η Πρεσβεία του γειτονικού κράτους.

Οι εντολές που έλαβαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες κάνουν λόγο για αυξημένα μέτρα επαγρύπνησης και φύλαξη ευαίσθητων στόχων, όπως τουρκικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, η Πρεσβεία βέβαια της Τουρκίας και οι διπλωμάτες της, καθώς υπάρχουν φόβοι για δυναμικές αντιδράσεις από την πλευρά των Κούρδων.

ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. O ν τ α ς η ευπ δ ι α β ρ ω μ ε ν η από τους Aμερικανους G A N G S T E R S , γεύεται τους καρπούς της σ υ ν ε ρ γ α σ ι α ς της με τους δ ι ε θ ν ε ι ς N τ α β α τ ζ η δ ε ς οι οποίοι ε ρ ι ξ α ν και ρ ι χ ν ο υ ν B ο μ β ε ς στα μ ι σ α κράτη της γης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]