Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Δανία στήνει προσωρινούς ελέγχους στα σύνορα με τη Σουηδία


Προσωρινούς συνοριακούς ελέγχους θα εγκαταστήσει η Δανία στα σύνορά της με τη Σουηδία, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Nick Haekkerup, την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Reuters, η κίνηση έρχεται αφότου δύο Σουηδοί κατηγορήθηκαν για εμπλοκή σε έκρηξη έξω από Εφορία της Δανίας, τον Αύγουστο.

Ο πρωθυπουργός Mette Fredriksen ενημέρωσε τότε ότι η κυβέρνηση εξετάζει να εντατικοποιήσεις τους ελέγχους στα σύνορά της με τη Σουηδία.

Η Δανία συνδέεται με τη Σουηδία μέσω της γέφυρας Oresund, 16 χλμ, ενώ χιλιάδες πολίτες και από τις δύο χώρες μετακινούνται στα σύνορα, με τρένο και αυτοκίνητο. Και οι δύο χώρες είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]