Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

3.500 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά το Σεπτέμβριο


Δραματική είναι η αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στα νησιά του βορείου Αιγαίου από τα τουρκικά παράλια, καθώς μόνο το Σεπτέμβριο, έφτασαν σε ελληνικό έδαφος σχεδόν 3.500 άτομα.

Αναλυτικά, από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα στις 9.00 το πρωί, πέρασαν 2.078 πρόσφυγες και μετανάστες, στη Χίο 589 και στη Σάμο 802, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, στη Λέσβο.

Τους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες δέχθηκε η Λέσβος. Από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα στις 9.00 το πρωί, στη Λέσβο πέρασαν 808 πρόσφυγες και μετανάστες. Συγκεκριμένα έφτασαν 243 τη Δευτέρα, 152 την Τρίτη, 250 την Τετάρτη, 112 την Πέμπτη και 51 σήμερα Παρασκευή έως τις 9.00 το πρωί.


Στη Χίο πέρασαν 254: 34 τη Δευτέρα, 116 την Τρίτη, 39 την Τετάρτη, 35 Πέμπτη και 30 σήμερα. Στη Σάμο τέλος πέρασαν 183: δυο τη Δευτέρα, τέσσερις την Τρίτη, 75 την Τετάρτη και 102 την Πέμπτη.

Τον Αύγουστο στα νησιά του βορείου Αιγαίου είχαν περάσει 5.813 πρόσφυγες και μετανάστες: 3.866 στη Λέσβο, 685 στη Χίο και 1.262 στη Σάμο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]