Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Κάποιοι πολιορκούν την Τουρκία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά


Για προσπάθεια πολιορκίας της Τουρκίας από τους γείτονές της, όπως κι έναν αιώνα πριν, έκανε λόγο χθες βράδυ στο διάγγελμά του ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Υποδεχόμενος τους εκατοντάδες καλεσμένους του σε δεξίωση στο Λευκό Παλάτι, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή δίνει έναν μεγάλο αγώνα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

"Η Τουρκία διεξάγει έναν μεγάλο πολιτικό και οικονομικό αγώνα στην ανατ. Μεσόγειο και την Κύπρο, με κάποιους να τάσσονται με τις θέσεις των αντιπάλων μας. Κάποιοι προσπαθούν να πολιορκήσουν την Τουρκία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά και κάποιοι άλλοι, προκειμένου να μεγαλώσουν την πίτα τους, μεταφέρουν νερό στο μύλο των αντιπάλων μας. Γνωρίσαμε αυτή τη νοοτροπία και πριν από έναν αιώνα", ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι η Ελλάδα, η Κύπρος και οι σύμμαχοί τους κάνουν ακριβώς το ίδιο.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι ο στόχος του αγώνα που δίνει η χώρα του από τη Συρία μέχρι την ανατ. Μεσόγειο έχει παράλληλα και… ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

"Σήμερα, ο αγώνας που διεξάγουμε στο Ιράκ, στη Συρία, στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς και σε όλη την περιοχή γύρω μας έχει έναν στόχο. Ο σκοπός είναι κυρίως να προστατεύσει τα δικαιώματα της Τουρκικής Δημοκρατίας και παράλληλα να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των φίλων και αδελφών. Γιατί όταν εκατομμύρια άνθρωποι πέρα από τα σύνορά μας ζουν υπό τον κίνδυνο της ζωής τους και της καταστροφής των εστιών τους, δεν είναι δυνατό εμείς εδώ να ζούμε γαλήνια", τόνισε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο θυτης μετατρεπεται σε θυμα ,τοσο απλα και τοσο ανιστορητα.

    Οι γενοκτονιες βαπτιζονται "απελευθερωτικος αγωνας" και οι κλοπες περιουσιων των μη

    τουρκικων εθνοτητων της Μ.Ασιας, Αν.Θρακης και του Ποντου ως "δικαιωση".

    Τα ιδια επαναλαμβανονται κατα των Κουρδων της Συριας και του Ιρακ, και αυτο βαπτιζεται

    "ανθρωπισμος".

    Το περιεργο ειναι οτι ο "σουλτανος" ξεχναει οτι στο τελος οι "συμμαχοι" μας εγιναν συμμαχοι του.

    Οπως και τοτε, ετσι και σημερα οι "συμμαχοι" μας του κλεινουν το ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]