Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απτόητη η Τουρκία: Οι παραδόσεις των S-400 συνεχίζονται κανονικά


Απτόητη συνεχίζει η Άγκυρα την παραλαβή των S-400 παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις για κυρώσεις από τις ΗΠΑ. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο twitter ανακοίνωσε ότι το νέο φορτίο του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400 έφτασε σήμερα στη γείτονα χώρα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του υπουργείου, «η παράδοση του αντιαεροπορικού συστήματος S-400 συνεχίστηκε σήμερα. Το τέταρτο ρωσικό αεροσκάφος που μετέφερε τμήματα των S-400 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιου Μούρτεντ, έξω από την Άγκυρα».






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]