Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι απόγονοι του Ιούδα, το ατύχημα τύπου Ιμίων και ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος


Οι σιωνιστές απόγονοι του Ιούδα έχουν τρεις υπεραιώνιες και παγκόσμιες επιδιώξεις ή στόχους:

Πρώτον, να μειώσουν ραγδαία τον πληθυσμό της γης. Ή, δηλαδή, να μας σκοτώσουν εν ψυχρώ. Και αυτό, αναμφίβολα, θα το πράξουν μέσα στα επόμενα και ασύλληπτα χρόνια με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεύτερον, να σφραγίσουν όλους όσους εν τέλει επιζήσουν τον επερχόμενο και επίγειο αρμαγεδώνα του 3ου ΠΠ. Να μας τσιπάρουν, δηλαδή, όπως τα ζώα. Κυριολεκτικά σαν τα κτήνη. Ή, διαφορετικά δηλαδή, όπως τα «γκόϊμ»: έτσι μας θεωρούν και μας χαρακτηρίζουν οι Εβραίοι όλους εμάς τους μη Εβραίους.

Και, τέλος, τρίτον, όπως ρητώς και αναλυτικά γράφουν και τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: να εγκαθιδρύσουν την εωσφορική και παγκόσμια δικτατορία τους. Με Εβραίο βασιλέα. Παγκόσμιο δικτάτορα. Τον αντίχριστο: κάτι που είναι προφητευμένο στην Αγία Αποκάλυψη του Ιωάννη. Και που, όντως θα λάβει χώρα ως οικουμενικό γεγονός στο υλικό πεδίο: για τριάμισι κολοβωμένα χρόνια, στα προ των εσχάτων έτη, και αφού πρώτα έρθουν ξανά στην γη, για τριάμισι επίσης χρόνια, οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ.

Εντούτοις, διαβάστε: Τα σιωνο-τέκνα κατάρας, ήδη έχουν στα σημερινά τους σχέδια, μετά το πέρας του Γ’ ΠΠ που θα διεξαγάγουν: να φέρουν για παγκόσμιο βασιλέα τον 40-χρονο σήμερα Ντέιβιντ Ρόθστσιλντ. Γεννημένο στο Λονδίνο. Αλλά αυτό ωστόσο δεν θα γίνει.


Όχι. Δεν θα λάβει χώρα. Τι γιγαντιαία πλάνη; Πόσο μέγα λάθος κάνουν εδώ τα παιδιά του σατανικού ταλμούδ; Πόσο μεγάλο λάθος κάνουν ή πόσο πλανεμένα υπολογίζουν οι φρικτοί αποκρυφιστές; Παραγνωρίζουν ή ξέχασαν βλέπετε οι φρικτοί καμπαλιστές, την αναμενόμενη και φανερή παρέμβαση του Κυρίου και σταυρωτή τους.

Εισέτι, συνεχίζω. Ανά τους αιώνες, οι σταυρωτές σιωνο-Εβραίοι μέρα νύχτα απεργάζονται σχέδια διάλυσης και καταστροφής της Αγίας Εκκλησίας που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός. Αθεάτως. Με απερίγραπτο μίσος. Με πράξεις, μαγείες, μαγγανείες και μεθόδους που δεν τις χωράει ο νους των ανθρώπων. Που δεν περιγράφονται καν. Όπως είναι, λ.χ., οι ανθρωποθυσίες στον έξω-από-εδώ. Κλπ.

Ναι. Όλοι οι τυφλοπόντικες των μυστικών εταιρειών όσο και των σκοτεινών στοών, οι διεθνείς Σιωνιστές, έχουν έναν και μόνον εχθρό: τον Ιησού Χριστό. Γι’ αυτόν τον λόγο έκαναν οι Χριστομάχοι Συριζαίοι και την πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος. Για να αλλάξουν το Χριστοκεντρικό άρθρο 3: ώστε, με αυτόν τον τρόπο ή προτείνοντας δηλαδή την θρησκευτική ουδετερότητα, να αφαιρέσουν το όνομα του Ιησού Χριστού από το Σύνταγμα της χώρας, όπου σήμερα εμφανίζεται συνολικά 3 φορές στις διατάξεις του.

Ο διεθνής σιωνισμός έχει στο υπεραιώνιο «κλισιοσκόπιό» 3 μεγάλους και μισητούς αντιπάλους. Εχθρούς. Ο πρώτος βασικός εχθρός των σιωνιστών, και αυτό με μεγάλη διαφορά, είναι η Ορθόδοξη Ελλάδα.

Γι’ αυτό πάντοτε, ιστορικώς και ανά τους αιώνες, η σιωνο-κορυφή της εβραιουργιάς (Στρατηγός Μακρυγιάννης) μίσησε, πολέμησε, κατέτρεξε και θανάτωσε με απερίγραπτη μανία και παραφορά τον σύγχρονο Ισραήλ της Αγίας Γραφής: που πλέον είναι ο Ελληνικός λαός. Και προσοχή παρακαλώ: Πάντα ομιλώ και αναφέρομαι στους Εβραίους σιωνιστές. Στο κίνημα. Και, όχι σε ανθρώπινες φυλές ή/και λαούς. Αναφέρομαι αυστηρά και μόνον στο φρικτό, παγκόσμιο και δικτατορικό κίνημα των σιωνιστών. Και όχι φυσικά στον αγνό, σπουδαίο, καλοπροαίρετο, θύμα και αυτό Εβραϊκό λαό.

Ο δεύτερος κεντρικός εχθρός-στόχος των διεθνών σιωνιστών είναι το Άγιον Όρος. Οι βαθιά προσευχόμενοι μοναχοί και ασκητές. Τα ασκητικά, πολύχρωμα και ευωδιάζοντα λουλούδια στην αγία χερσόνησο του Άθωνα.

Οι ανεκτίμητοι πνευματικοί φάροι της οικουμένης. Οι απόγονοι του Ιούδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν πέσει το 2ο μεγαλύτερο παγκόσμιο πνευματικό κάστρο της Ορθοδοξίας, μετά τα Χριστοβάδιστα Ιεροσόλυμα ή, δηλαδή, το Περιβόλι της Παναγίας, τότε: τα υπεραιώνια και σατανικά σχέδια των Σοφών της Σιών για την παγκόσμια υποδούλωση και κυβέρνηση είναι χρονικώς κοντά. Πλησιάζουν. Πάντοτε βέβαια με παραχώρηση Κυρίου.

Τέλος, ο τρίτος κεντρικός εχθρός-στόχος των εωσφοριστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ο ίδιος ο ορθόδοξος και ευλαβής Βλαδίμηρος Πούτιν. Άσχετα εάν κάποιοι πιστεύουν άκρως λανθασμένα ότι ο κ. Πούτιν είναι όργανο της ΝΤΠ. Όχι δεν είναι. Κάνουν μέγα λάθος. Απλά όλοι αυτοί δεν μπορεί να γνωρίζουν, πέραν όλων των άλλων, όσα η δημόσια παρουσία μου στα κοινά μου επέτρεψε να μάθω ή να επιβεβαιώσω δια ζώσης. Και όχι μόνον. Και ούτω καθεξής (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Προχωρώ. Πέραν αυτών, το καλοκαίρι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και άκρως θερμό για την Ελλάδα. Οι εωσφορο-σιωνιστές τα έχουν ήδη όλα έτοιμα από τον περασμένο Νοέμβριο, σε σχέση με την προσχεδιασμένη από τους ίδιους παγκόσμια ανάφλεξη. Για τον Γ’ ΠΠ. Το ξαναγράφω: Είναι όλα έτοιμα για την επόμενη φάση του επίγειου αρμαγεδώνα. Όλα. Ο Θεός μόνον τα κρατάει.

Τώρα, ναι. Είναι η σειρά να μιλήσει ο Τριαδικός Θεός. Αφού, όλα όσα γίνονται ή λαμβάνουν χώρα στον ορατό και αόρατο κόσμο είναι είτε ευλογίες είτε παραχωρήσεις του Κυρίου και Δημιουργού. Η από τους νεοταξίτες προσχεδιασμένη τουρκική στάση και προκλητικότητα, που ολοένα αυξάνεται συστημικά και φουντώνει, θα φτάσει κατ’ αρχήν στο σημείο: να λάβει χώρα το πολυδιαφημισμένο «ατύχημα τύπου Ιμίων» στο Αιγαίο. Όσο, ομοίως, στη συνέχεια, και ο μετέπειτα προφητευμένος βραχύβιος πόλεμος Ελλάδας –Τουρκίας.

Ο ερχομός του σιωνο-προσχεδιασμένου «συμβάντος» στο Αιγαίο ενισχύεται σε κάθε επίπεδο, περίπτωση και συγκυρία. Όλοι έχουν μιλήσει και γράψει για το εν λόγω «ατύχημα». Όλοι. Τα σύννεφα στην Τουρκία γίνονται συνεχώς όλο και πιο μαύρα. Λόγου χάρη, νέες ραγδαίες εξελίξεις έρχονται και συναθροίζονται από την οικονομική καταιγίδα που συνεχίζει να πλήττει σφοδρά την Τουρκία και όχι μόνον. Γεγονός ή περίσταση που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την γειτονική χώρα στο να εξάγει τα γιγάντια εσωτερικά προβλήματά της στο Αιγαίο. Βλέπετε, η Τουρκία δεν έχει πια άλλη «βαλβίδα» εκτόνωσης. Είναι από παντού περικυκλωμένη. Μια αναγκαία «δράση» προς στα δυτικά της, κρίνει τώρα την ίδια την επιβίωσή της. Το μέλλον της.

Ο Τούρκος ηγέτης είναι εγκλωβισμένος και αναγκασμένος εκ των πραγμάτων στο να κλιμακώσει την επιθετική στάση κατά ανάγκη προς τα δυτικά. Ηγέτες τύπου Ερντογάν, όταν βλέπουν ότι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους και ουσιαστικά την εξουσία τους, κινούνται με ραγδαία ταχύτητα όσο και με βίαιες κινήσεις, ώστε να επιδείξουν πολιτική ευστροφία, πονηριά, πυγμή και στρατιωτική δύναμη. Αυτό ακριβώς και καταλεπτώς προετοιμάζει η Τουρκία κατά της Ελλάδος και της Κύπρου.

Ένα αιφνίδιο και «νικηφόρο» πολεμικό επεισόδιο «τύπου Ιμίων» (έτσι μας προϊδέασε ήδη και το κατονόμασε ο κ. Σημίτης, ο πρωθυπουργός των Ιμίων), θα δικαιολογούσε τις σκληρές θυσίες του τουρκικού λαού κατά των «δυτικών σταυροφόρων». Έτσι ονομάζουν γενικότερα οι Τούρκοι την Φραγκο-Δύση. Γι’ αυτό και η Άγκυρα εργάζεται, διαλαλεί και εξασκεί εδώ και πολλούς μήνες μια επιθετική πολιτική μόνιμης αμφισβήτησης των κυριαρχικών και άλλων δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Με λίγα λόγια, οι σιωνο-διαταγμένοι σημερινοί Οθωμανοί μας περιμένουν στην γωνία. Οι απόγονοι των Μογγόλων αναμένουν ένα ανοιχτό παράθυρο-ευκαιρία. Και φυσικά την ρητή σιωνο-εντολή. Ειδικά δε τώρα που υπάρχει μια νέα και εξ ορισμού άπειρη και ασυντόνιστη κυβέρνηση. Προσμένουν οι γείτονες να επαναλάβουν αυτό που έκαναν το 1974. Ξέρουν οι απόγονοι των Οθωμανών ότι αν αιφνιδίως «νικήσουν» σε οποιαδήποτε κρίση, τις «πρώτες ώρες», θα έχουν το αναγκαίο στρατηγικό και διαπραγματευτικό πλεονέκτημα ώστε να «περάσουν» τις πάγιες διεκδικήσεις τους σε όλα τα επίπεδα και πεδία. Ίδωμεν.

Τέλος, όλα ανωτέρω μας τροχιοδρομούν, εκτός των άλλων, και στις προρρήσεις των Αγίων. Στα λόγια δηλαδή του Αγίου Πνεύματος που «ομιλεί» ανά τους αιώνες δια του στόματος των αγίων.

Ο άγιος Παϊσιος έχει πει χαρακτηριστικά ότι: «Το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων είναι οι προφητείες των αγίων». Και ακόμη ότι: «Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα».

Ή όπως λογοτεχνικά και αριστοτεχνικά το συμμάζεψε, το συμπλήρωσε και υπογράμμισε ο π. Νεόφυτος Μητροπολίτης Μόρφου (Μάιος 2019): «Οι προφητείες τελείωσαν, θα τα βλέπουμε πλέον όλα στις ειδήσεις».

Ηλίας Καλλιώρας
ProNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]