Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

FAZ: Η αγορά των S-400 είναι επιζήμια για την Τουρκία


Στη διπλωματική σύγκρουση ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Τουρκία για την αγορά των S-400 από την τελευταία, αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, σχολιάζοντας πως η Άγκυρα έχει μόνο μια επιλογή για να αποφύγει τη κρίση στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ: να αφήσει αχρησιμοποίητους τους πυραύλους S-400 και να καταβάλλει το υπόλοιπο αντίτιμο στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το άρθρο, ωστόσο ο πρόεδρος Ερντογάν, εμφανίζεται αποφασισμένος να θέσει σε λειτουργία το αμυντικό σύστημα. «Σε αυτή την περίπτωση θα εφαρμοστούν αυτόματα αμερικανικές κυρώσεις. Και ορθώς, διότι οι S-400 απειλούν την ασφάλεια του ΝΑΤΟ, μιας και είναι σε θέση να εντοπίσουν τα αμερικανικά "αόρατα" μαχητικά F-35», αναφέρει χαρακτηριστικά η Frankfurter Allgemeine Zeitung.


Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει ακόμα ότι σε περίπτωση που επιμείνει πράγματι ο Τούρκος πρόεδρος, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει και άλλα δεινά, πέρα των κυρώσεων σε βάρος της οικονομίας και του στρατού.

«Μελλοντικά η Ουάσιγκτον δεν θα κάνει και τόσο εύκολα παραχωρήσεις έναντι της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία» τονίζει και προσθέτει πως ακόμα δεν εξηγείται η στάση του Ταγίπ Ερντογάν να προχωρήσει στην «επιζήμια, για την Τουρκία, αγορά των S-400».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]