Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελευταία ευκαιρία!!!


Σήμερα κρίνεται το μέλλον της πατρίδας. Κι αν αυτό θα είναι ευοίωνο ή δυσοίωνο.

Μια εξέλιξη που σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το αν θα καταφέρει ο Μητσοτάκης να λάβει ισχυρή αυτοδυναμία για να προσπαθήσει να την ξαναβγάλει στο ξέφωτο ή αν θα έχει δεμένα τα χέρια λόγω μιας ισχνής αυτοδυναμίας ή χειρότερα μιας εξάρτησης από κυβερνητικά δεκανίκια που θα του τραβάνε το χαλί κατά το δοκούν, οδηγώντας την εκ νέου στην άβυσσο.

Συνεπώς, είναι χρέος όλων των πατριωτών είτε δεξιών είτε αριστερών να δώσουν την απαραίτητη δύναμη στον Μητσοτάκη μπας και ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη.

Όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας. Καλώς ή κακώς η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει τη χώρα.

Αρκεί να πρυτανεύσει η λογική.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Έχουμε ήδη χύσει τόνους μελανιού, και είναι ανώφελο την τελευταία στιγμή να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους όποιους αμετανόητους να μην ψηφίσουν τον Τσίπρα.

Το κρίμα στο λαιμό τους!


Θα ασχοληθούμε όμως με τα φασιστάκια της Χρυσής Αυγής, κάτι παπατζήδες πατριδοκάπηλους και κάποιους δήθεν αριστερούς που επιχειρούν να σφετεριστούν την ψήφο του λαού προς ίδιον όφελος.

Οι πρώτοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκτός από τον εμετό και την απέχθεια που προκαλούν οι πράξεις και οι ιδέες τους, όσοι σκέφτονται να τους ξαναψηφίσουν να μην ξεχάσουν ότι έβαλαν πλάτη στον Αλέξη για να γίνει πρωθυπουργός. Που σημαίνει, ότι συμμετείχαν έμμεσα στην παράδοση της χώρας στους δανειστές και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Όσον αφορά τους νέους δεξιούς παπατζήδες, πρέπει να είσαι ανόητος αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι θέλουν να μπουν στη Βουλή για ιδιοτελείς λόγους. Κοινώς, για να αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και όχι μόνο. Εξάλλου, η μέχρι τώρα πορεία τους το αποδεικνύει περίτρανα.

Για τους δε τρίτους, τι να πούμε. Κατέστρεψαν τη χώρα με τις μπαρούφες τους και τολμούν να ζητούν την ψήφο του λαού. Σε άλλες χώρες θα έβλεπαν το φως του ήλιου από εκεί που δεν θέλει να το βλέπει κανείς. Συν ότι ο εθνομηδενισμός τους ξεπερνάει κατά πολύ αυτόν του Αλέξη και της παρέας του. Για να μην πούμε για τις αγαστές σχέσεις με τον ανθέλληνα Σόρος.

Όλοι δε, ασχέτως αν δηλώνουν αριστεροί, δεξιοί ή ακροδεξιοί, έχουν ένα κοινό στοιχείο που τους ενώνει.
Να πελεκήσουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Έτερον ουδέν. Ούτε ιδεολογία έχουν, ούτε πρόγραμμα έχουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να εγκλωβίσουν τον Μητσοτάκη.

Μαντέψτε ποιος θα ευνοηθεί αν τα καταφέρουν.

Για να μην μπούμε λοιπόν σε νέες περιπέτειες, ανάλογες με του 15’, η ψήφος στη ΝΔ είναι μονόδρομος.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για μια ισχυρή Ελλάδα.

Τέλος, σχετικά με αυτούς που... ζεσταίνονται και ενδεχομένως να προτιμήσουν την δροσιά της θάλασσας αντί να πράξουν το δημοκρατικό τους καθήκον, μια λέξη: Αιδώς!

Καλό βόλι!!!

Antinews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]