Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πριν από την κάλπη να θυμηθούμε...


1. Το «παλαβό» πρώτο εξάμηνο του 2015. Με τον Βαρουφάκη, με τον Λαφαζάνη (υποκλίσεις στον Πούτιν – δεν ήταν ο Λένιν) και την Ζωή (με την επιτροπή για το χρέος με τους παράξενους της γης, ένας από τους οποίους γύριζε με σαγιονάρες μέσα στη Βουλή των Ελλήνων – που θα κήρυττε το χρέος επαχθές και θα μας το χάριζαν οι κουτόφραγκοι). Το Δημοψήφισμα. Τις κλειστές Τράπεζες. Τα capital controls, που ακόμα υπάρχουν – σε χώρα της ευρωζώνης βεβαίως, βεβαίως. Μην ξεχάσουμε τα συνεχή «νταραβέρια» με την Βενεζουέλα και την Κούβα, τόσο ωφέλιμα για την ευρωπαϊκή μας εικόνα. Το τρίτο μνημόνιο και το ταμείο των 100 χρόνων.

2. Το ύφος και το ήθος της ΠΦΑ κυβέρνησης. Μην ξεχάσουμε τον Πολάκη, που τον κρύβουν επιμελώς σ΄ αυτές τις εκλογές (τη Νέα Δημοκρατία καταγγέλλουν ότι θέλει να εμφανιστεί σαν αρνάκι ενώ είναι αυτοί που κρύβουν τον «λύκο» προεκλογικά). Το ανύπαρκτο ηθικό πλεονέκτημα (Περιστέρα, κότερα, Πετσίτης, πρωθυπουργικό αεροπλάνο, πλημμύρες στην Μάνδρα, ολοκαύτωμα στο Μάτι, κλπ.)

3. Την απόλυτα αντιδημοκρατική και αντιθεσμική συμπεριφορά τους. Κορυφαία εκδήλωσή της η δράση τους στην δικαιοσύνη με Θάνου, Δημητρίου, Τουλουπάκη, Ρασπούτιν , Λάμπρου . Άδειες στον Κουφοντίνα, ανοχή στους Ρουβίκωνες, κλπ.

4. Τις μεθοδεύσεις τους για τον έλεγχο της ενημέρωσης. Κλαίγονται για δήθεν πόλεμο από τα ΜΜΕ, την ώρα, που συναλλασσόμενοι και εκβιάζοντες, είχαν πετύχει τον απόλυτο έλεγχό τους. Παππάς- Κρέτσος, Καλογρίτσας, Σαββίδης, Λιβάνης, Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Κυριακού, ΕΡΤ. Με έναν ΣΚΑΙ ας πούμε απέναντι και αυτός μόνο στο δελτίο ειδήσεων και αποκοίμιση στο υπόλοιπο πρόγραμμα με διαγωνισμό μόδας και survivor. Και ύστερα από κάποιο διάστημα και τον Μαρινάκη, μετά την απόκτηση του ΔΟΛ.


5. Δεχόμενοι ότι οι ενδιαφερόμενοι για το οικόπεδο ΕΛΛΑΣ είναι λογικό να επιθυμούν και να εργάζονται για την διάσπαση της εθνικής μας συνοχής, ο διχαστικός λόγος είναι βασικό εργαλείο πρακτόρευσης αυτών των επιδιώξεων. Και εδώ η ΠΦΑ ξέθαψε όλα τα φαντάσματα του εμφυλίου. Η μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε. Για να πάμε μπροστά το κάνανε , για να προοδεύσουμε, για το καλό μας. Η χαρά των πρεσβειών.

6. Στην παραπάνω κατεύθυνση ήταν και η προώθηση της εθνομηδενιστικής τους ατζέντας. Ξεθεμελίωμα όσων μας χαρακτηρίζουν ως λαό. Πριόνισμα όλων των πυλώνων του έθνους.

α) Άνοιγμα συνόρων και ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κολασμένους της γης. Πάρτι των ΜΚΟ, ελευθέρα ζώνη η ηπειρωτική χώρα, στρατόπεδο η Ειδομένη – μήνες κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή, αψιμαχίες στα σύνορα με τα Σκόπια με άφαντη την κρατική μας παρουσία. Τα νησιά του ανατολικού αιγαίου από στολίδια του τουρισμού, αποθήκες ψυχών. Κάθε νομός και «δομή» προσφύγων . «Λιάζονται» χιλιάδες στις μεγαλουπόλεις. Για ανθρωπιστικούς λόγους το κάνανε, φυσικά. Για τους ίδιους που έκλεισαν την Αμυγδαλέζα και κάνουνε «πορείες» για να πέσει ο «φράχτης» στον Έβρο. Πάντα ευαίσθητη η αριστερά. Αν συμβαίνει η «ευαισθησία» της να εξυπηρετεί και τα «αφεντικά», απλή σύμπτωση – τυχαίο γεγονός. Η ίδια ευαισθησία για «ειρήνη των λαών», οδήγησε και στην συμφωνία των Πρεσπών. Όσα ακούγονται για παζάρι (μη μείωση συντάξεων, κλπ.), είναι κακοήθειες της «δεξιάς».
Άθλιο παιχνίδι με την μειονότητα στη Θράκη, «αθώες» δηλώσεις του «οικολόγου» Τσιρώνη για τη γεωγραφική θέση του κρίσιμου Καστελόριζου, παροτρύνσεις των Κοτζιά- Κατρούγκαλου να μην είμαστε μοναχοφάηδες στο Αιγαίο.

β) Μόνιμη επίθεση στη Θρησκεία μας. Αποχριστιανισμός της παιδείας, απόπειρα (τη συνδρομή Ιερωνύμου) απένταξης των ιερέων από το δημόσιο – για να πάρουμε νοσηλευτικό προσωπικό ντε, κλπ.

γ) Χτύπημα της οικογένειας. Κατάργηση όλων των ελαφρύνσεων και βοηθημάτων των πολυτέκνων. Ενθουσιώδης εναγκαλισμός των ΛΟΑΤΚΙ (προώθηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων , συζήτηση για υιοθεσία, παρελάσεις περηφάνιας, κλπ. ) Φθάσαμε στο σημείο την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αξιωματικός της ΕΛΑΣ να αναρτά φωτογραφία του με τον μετανάστη σύντροφό του και να υπερασπίζεται τον έρωτά του, περιφερόμενος και φιλοξενούμενος στα κανάλια. Μην ξεχάσουμε όλα αυτά τα παράξενα που, δια του μιθριδατισμού, μας τα κατέστησαν φυσιολογικά.

δ) Η διάλυση της Παιδείας, βασική παράμετρος υπονόμευσης του μέλλοντος ενός λαού και διασφάλισης της κατάστασής του ως προτεκτοράτου. Επαναφορά ασύλου, λοιπόν, κατάργηση συμβουλίων διοίκησης, νέα «ανωτατοποίηση» των ΤΕΙ και συγχώνευσή τους με τα ΑΕΙ - εξαιρείται από τις συγχωνεύσεις το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο, για το καλό της Θράκης ντε. Για τον ίδιο καλό σκοπό και η ίδρυση τέταρτης νομικής σχολής στην Πάτρα (έλλειψη δικηγόρων γαρ). Την ίδια ώρα άρνηση ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων μην τυχόν και προκόψει η Πατρίδα. Οι νέοι μας ας πηγαίνουν στα αντίστοιχα βαλκανικά.

Γι αυτά τα τόσο χρήσιμα παιδιά της αριστεράς, που τόσο φιλότιμα υπηρέτησαν τους στόχους τους, φυσικό είναι τα αφεντικά να φροντίζουν μην βγουν από το «παιχνίδι». Θα τα χρειαστούν για μελλοντικές «λύσεις» - Αιγαίο, Θράκη, κλπ. Γνωρίζοντας τον εκλογικό νόμο και βέβαιοι ότι ο Καμένος και ο Λεβέντης τελείωσαν, φρόντισαν όχι μόνο για έκτο αλλά και για έβδομο κόμμα. Τα οποία ψαλιδίζουν την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος, της πατριωτικής μας παράταξης που αποτελεί το ανάχωμα στα σχέδιά τους..

Να τα θυμόμαστε όλα αυτά, όσοι «γοητευόμαστε» από τα μικρά κόμματα – στοιχίζουν ακριβά για την ζωή μας.

Ας μην ξεχάσουμε τα όσα ενδεικτικά αναφέρθηκαν παραπάνω (και πολλά άλλα που δεν θυμήθηκα ή δεν χωρούν εδώ και θυμάται, γιατί τον πλήγωσαν, ο καθένας από μας), πριν ρίξουμε το «βόλι» μας. Βόλι με το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και την κοινοβουλευτική μας ομάδα απ΄ όσους έκαναν κάθε μορφής παιχνίδια με την ΠΦΑ, αυτά τα δίσεκτα χρόνια – οι Καμένος, Παπακώστα, Νικολόπουλος, Κουίκ, Μίχαλος , Κόλια από την παράταξή μας φύτρωσαν, μην το ξεχνάμε.

Και φυσικά δεν χαραμίζουμε την δύναμη της ψήφου μας σε καμιά αποχή, στην ισοπεδωτική λογική (όλοι ίδιοι είναι), που πολύ θα βόλευε πολλούς.

Τέλος, μπάνια μπορούμε να κάνουμε όλο το καλοκαίρι, να ψηφίσουμε, όμως, μόνο αύριο.

Νίκος Α.
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]