Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ. Κυρίτσης: Δεν ήταν ήττα αλλά «συμμετρική συρρίκνωση»


Μια νέα θεωρία, αυτή της....«συμμετρικής συρρίκνωσης», επιστράτευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει τη συντριπτική ήττα που υπέστη το κόμμα του στις πρόσφατες ευρωεκλογές, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κυβερνά μόλις 10 μήνες.

«Eχουμε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, μόλις δέκα μήνες που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το δικό μας πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης μιλώντας στο One Channel.

H δική του ερμηνεία για την ήττα με 9,35% διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «υπέστη μια συμμετρική συρρίκνωση που είχε να κάνει με όλες τις κοινωνικές τάξεις, με όλες τις ηλικιακές ομάδες», εξηγώντας πως υπήρξε κλίμα αθροιστικής δυσαρέσκειας των πολιτών μετά από δέκα χρόνια κρίσης.


Μιλώντας δε για τα μη μνημονιακά πεδία στα οποία πολιτικοί αντίπαλοι επικρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τα κατάφερε, ο κ. Κυρίτσης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως «το έργο που έκανε η κυβέρνηση στους μη μνημονιακούς τομείς ήταν ό,τι πιο προηγμένο έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια». «Εκεί που δεν είχαμε τους σκληρούς καταναγκασμούς πετύχαμε πράγματα» σημείωσε, αναγνωρίζοντας ωστόσο λάθη σε αρκετές περιπτώσεις.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]