Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «κίνδυνος Θάνατος» για τον Τέρενς Κουίκ


Εντύπωση συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις του τότε στελέχους των ΑΝΕΛ και μετέπειτα βουλευτή Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ασκούσε σκληρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της διαφορετικής εικόνας που παρουσίασε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υφυπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αργότερα την ένταξή του στο κυβερνών κόμμα.

Το σχετικό βίντεο με τα επικριτικά σχόλια του Τέρενς Κουίκ, που έχει ημερομηνία 8 Ιανουαρίου 2014, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της στο facebook η Ομάδα Αλήθειας η οποία και σχολιάζει: «Δείτε τι έλεγε ο Κουίκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο σήμερα κατεβαίνει υποψήφιος».

«Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετεβλήθη μετά τις εκλογές. Απέκτησε αυτό που βλέπουμε στη Βουλή, ένα μωσαϊκό συνιστωσών» υπογράμμιζε ο κ. Κούικ σημειώνοντας ότι «ο ένας λέει έτσι και ο άλλος αλλιώς. Ο ένας μας λέει εμάς τους ΑΝΕΛ ότι είμαστε μια κολλητική νόσος, ο άλλος θέλει να κατεβάσουμε τα θρησκευτικά σύμβολα, ο τρίτος αναφέρεται στα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία».


«Ε, αυτός είναι κίνδυνος-θάνατος. Θα εκχωρήσω εγώ τη Θράκη; Για φαντάσου να είμαστε σε ένα άκρως υποθετικό σενάριο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να πει ο υπουργός Παιδείας ότι κατεβαίνουν τα θρησκευτικά σύμβολα από τις σχολικές αίθουσες; Εγώ θα έπρεπε να αλλάξω τόπο, θα έπρεπε να πάω σε άλλη ήπειρο από ντροπή», επισήμανε τότε ο Τέρενς Κουίκ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]