Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεύθερος με €30.000 και δεύτερος συλληφθείς του Ρουβίκωνα για την επίθεση στη Βουλή


Που τα βρίσκουν τα λεφτά οι λαϊκοί άνθρωποι - αγωνιστές του Ρουβίκωνα;

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και υψηλής χρηματικής εγγυοδοσίας αφέθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στον χώρο της Βουλής στις 21 Μαΐου από μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

H ανακρίτρια και ο εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον κατηγορούμενο που απολογήθηκε, κατόπιν κλήτευσης του από τις δικαστικές αρχές, για το κακούργημα της φθοράς ιστορικού μνημείου, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Όρισαν επίσης την υποχρεωτική καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30 χιλιάδων ευρώ.

Την ίδια ποινική μεταχείριση είχε ακόμη ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση που απολογήθηκε πριν λίγες ημέρες, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά την επίθεση μελών της ομάδας στον χώρο της Βουλής με αίτημα την έγκριση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δυστυχώς, τα μεγάλα ΜΜΕ που φέρουν το βάρος της ευθύνης για την ενημέρωση των πολιτών, δεν αναφέρουν τίποτε για το ποιός καταθέτει τα χρήματα της εγγύησης των συγκεκριμένων λαϊκών αγωνιστών του Ρουβίκωνα...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]