Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Ρουβίκωνας απειλεί τους δικαστές για να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα


Ξεκάθαρες απειλές κατά των δικαστών του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα αποφασίσουν μέσα στην εβδομάδα αν θα χορηγηθεί άδεια στον Κουφοντίνα, εξαπέλυσε φερόμενο ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Με ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, τους προειδοποιεί πως «όλα θα κοκκινίσουν» ανάλογα με την απόφαση που θα λάβουν.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: «Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα.Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες.Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους.Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα.Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν»



Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές την περασμένη Πέμπτη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτο το τριμελες συμβουλιο θα επρεπε πρωτιστως να δωσει εντολη για να συλληφθουν αυτα τα

    παρασιτα του "Ρουβικωνα" που πλεον απειλουν ευθεως ΚΑΙ δικαστες!!

    Και καποια στιγμη θα πρεπει να αποκαλυφθουν και τα λαμογια που κρυβονται πισω απο τον Ρουβικωνα

    και παρεχουν πολιτικη και οικονομικη στηριξη σε αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]