Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρειος Πάγος: Δεκτή η αναίρεση της Ξένης Δημητρίου για την άδεια Κουφοντίνα


Δεκτή έκανε ο Άρειος Πάγος την αίτηση αναίρεσης της Ξένης Δημητρίου για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. Πλέον το μπαλάκι της απόφασης είναι στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, το οποίο θα συνεδριάσει με νέα σύνθεση για να αποφασίσει αν θα δοθεί ή όχι η 7η κατά σειρά άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το ΣΤ' Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκρινε ότι και όσοι έχουν καταδικαστεί σε περισσότερες από μία φορά ισόβια, έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν τακτικές άδειες από τη φυλακή.

Οι Αρεοπαγίτες υιοθέτησαν την εισήγηση της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής είχε ασκήσει αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών του Βόλου.


Η Ξένη Δημητρίου είχε την άποψη ότι και ο Κουφοντίνας πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου για να πάρει άδεια.

Ο Δ. Κουφοντίνας πραγματοποιεί πολυήμερη απεργία πείνας προς άσκηση πίεσης για την ικανοποίηση του αιτήματός του, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες υποστηρικτές του έχουν προκαλέσει επεισόδια και φθορές σε δημόσια κτήρια και εμπορικά καταστήματα. Αποκορύφωμα η επίθεση αντιεξουσιαστών του «Ρουβίκωνα» με κόκκινη μπογιά και καπνογόνα στην πρόσοψη της Βουλής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το μαθανε το κολπο ολοι τωρα!

    Θα κανουνε απεργια πεινας για να τρωνε συχνοτερα εξω απο την φυλακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]