Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βελόπουλος: Τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο για τους μετανάστες


Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» τόνισε πως για να πετύχει όλα όσα οραματίζεται για την Ελλάδα θα συνεργαστεί «με τον Θεό».

Το... χτίσιμο ενός τείχους από το δέλτα του Έβρου μέχρι το τριεθνές και την παράλληλη ανάπτυξη ενός ναρκοπέδιου, προτείνει ως ανάχωμα στην παράνομη μετανάστευση και την τουρκική προκλητικότητα ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι ταυτίζεται με τον Όρμπαν και του αρέσει η πολιτική που ακολουθεί ο Σαλβίνι στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς ισλαμιστές.

«Η Ευρώπη πρέπει να στεγανοποιηθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση με ποιους θα συνεργαστεί για να επιτύχει τα παραπάνω απάντησε: «με τον Θεό».

Παράλληλα δήλωσε ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.


Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» διέψευσε ότι έχει σχέση με Ρώσους ολιγάρχες, διευκρινίζοντας ότι οι σχέσεις του με τη Ρωσία είναι καθαρά επιχειρηματικές.

Εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι η Ελλάδα οφείλει να πάψει να είναι εχθρός της Ρωσίας.

Ερωτηθείς για τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε πως ως ορθόδοξος χριστιανός δεν συμφωνεί.

Τέλος αποκάλυψε ότι οι περίφημες «επιστολές του Ιησού» τις οποίες διαφήμιζε μέσω τηλεπωλήσεων είναι αντίγραφα μοναχών από παλαιότερες περγαμηνές που βρίσκονται σε μοναστήρι.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο της «Ελληνικής Λύσης» στην Ευρωβουλή εκτίμησε ότι ήταν αποτέλεσμα εκροών από πολλές διαφορετικές παρατάξεις, σημειώνοντας ωστόσο ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, χαρακτήρισε τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές «Μητέρα των Μαχών» και δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του είναι ήδη έτοιμο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]