Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι να μην ψηφίσω...


Παραπάνω εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο

Πολλοί φίλοι μου πατριώτες, εθνικιστές, δεξιοί, συντηρητικοί με ρωτούν τι να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. Με τιμάει που με ρωτούν, γιατί μου δείχνουν έτσι ότι εμπιστεύονται τη γνώμη μου.

Ομως από τη στιγμή που δεν συμμετέχω ενεργά σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες, δεν είμαι άνθρωπος που θα προτείνω σε κάποιον τι να ψηφίσει. Καθένας μας έχει τη δική του θεώρηση για τα εθνικά, τα κοινωνικά και τα οικονομικά θέματα και βάσει αυτής πρέπει να ψηφίσει, κατανοώντας βεβαίως ποιο ερώτημα τίθεται στις εκλογές που συμμετέχει ως ψηφοφόρος.

Συγκεκριμένα, σε αυτές τις ευρωεκλογές, εκτός από το προφανές ερώτημα «Ποιους Ελληνες θα στείλουμε να μας εκπροσωπήσουν στα όργανα της Ε.Ε.;», τίθεται και άλλο ένα υποκρυπτόμενο, που είναι όμως και κομβικό για το μέλλον της Ε.Ε.: «Επιθυμείτε παραπάνω εκχώρηση εθνικής ελληνικής κυριαρχίας προς την Ε.Ε. και ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με στόχο την επίτευξη ομοσπονδιακής ταυτότητας σε βάρος της εθνικής μας ταυτότητας;»

Σε αυτό το ερώτημα απαντούν «ναι» όλα τα ευρωσυστημικά κόμματα της ελληνικής Βουλής: Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ., Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων. Κυρίως τα τρία πρώτα κόμματα -Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ. (ΠΑΣΟΚ)- έχουν εργαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια ώστε να υλοποιήσουν κάθε μνημονιακή επιταγή της Ε.Ε., χωρίς να προστατεύσουν το εθνικό συμφέρον μας, με πρόσφατο παράδειγμα την εκποίηση όλου του δημόσιου πλούτου μας στο Yπερταμείο Aποκρατικοποιήσεων για 99 έτη.


Αυτό που θα πράξω προσωπικά είναι να μην ψηφίσω κανένα κόμμα ή υποψήφιο που έχει γονατίσει στις συστημικές επιταγές της Ε.Ε., έχει παλέψει για την εκρίζωση της ελληνικής εθνικής ταυτότητάς μας, αντικαθιστώντας τον ιθαγενή πληθυσμό με λαθραίους μετανάστες από την Αφρική και την Ασία, που έχει χαρίσει τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς με την κατάπτυστη Συνθήκη των Πρεσπών ή έχει εκφράσει την ίδια ακριβώς θέση για «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes», όπως ακριβώς δηλαδή ορίζει η ενδοτική συνθήκη, που δεν έχει δηλώσει ηχηρή παρουσία στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, που δεν έχει σταθεί ενεργά δίπλα στη σωρό και τη γιγάντια ελληνική σημαία του εθνομάρτυρα Κατσίφα, που έχει σιγοντάρει το καθεστώς ορθοπολιτικής σκλαβιάς το οποίο προωθεί ο Τζορτζ Σόρος με ανελεύθερα νομοσχέδια φίμωσης της σκέψης μας ή με ΜΚΟ που στοχεύουν στην ισλαμοποίηση της χώρας μας, και τέλος όσους είναι κατά του «ακροδεξιού λαϊκισμού» -όπως παραπλανητικά τον ονομάζουν- και επιθυμούν «Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης».

Στις 26 Μαΐου αλλάζουμε την Ε.Ε., την προάγουμε σε Ευρώπη των Εθνών, με την πατριωτική ψήφο μας.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Εξαιρετικό άρθρο. Δυσεύρετοι οι αληθινά πατριώτες υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!το ανάρτησα στο "φατσοβιβλίο" και θα το αναρτώ συχνά μέχρι τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοδική πορεία.16 Μαΐου 2019 στις 11:23 μ.μ.

    Άρθρο προς διάδοση!! Και, ω της συμπτώσεως, είναι ακριβώς τα ίδια και για τις βουλευτικές τα κριτήρια επιλογής που ορθότατα δίνει ο αρθρογράφος για τις ευρωεκλογές.

    Μη γένοιτο να "λερώσουμε τα χέρια μας" δίνοντας ψήφο, σε όποιες από τις επερχόμενες εκλογές, σε όσους έχουν εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας, με οποιοδήποτε τρόπο, στους επικυρίαρχους. Πρόσφατα ή παλαιότερα.

    Είναι ευφυές, από τα πατριωτικά κόμματα, να αναζητήσουμε τα πιο γνήσια, με τις καθαρές θέσεις και όχι με τα μισόλογα. Και έτσι και γιουβέτσι! "ΘΑ δουμε, ΘΑ σταθμίσουμε, ΘΑ κρίνουμε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον"... Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Το εθνικό συμφέρον έχει πλέον απόλυτα ξεκαθαριστεί σε όλα τα θέματα ποιο είναι. Και μόνον οι "πονηροί" δεν το βλέπουν.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ (δαιμονοκρατούμενη) Ε.Ε., ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (το ξένο νόμισμα, αυτό κι αν είναι απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδος μας-η υπ'αριθμόν ΕΝΑ!), ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ της πολυμελούς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικογένειας έως ότου όλα τα παιδιά ενηλικιωθούν, πλήρης και απόλυτη προστασία της φυλετικής, εθνικής, θρησκευτικής και πολιτισμικής ΟΜΟΙΟ-ΓΕΝΕΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Υ.Γ.Και οικονομική ανασυγκρότηση από εμάς τους ίδιους, με δικά μας ΕΘΝΙΚΑ κεφάλαια, που θα μας τα δώσει το ΕΘΝΙΚΟ, το δικό μας, νόμισμα. Με τα δικά μας σύμβολα σχεδιασμένο και τα μεγάλα Πρόσωπα της δικής μας Ιστορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρις να θελω να μειωσω την σημαντικη αξια του αρθρου, οφειλουμε να γνωριζουμε οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε

    τετοιες δυσκολες συγκυριες περα απο πατριωτες εμφανιζονται και πατριδοκαπηλοι.

    Επιπλεον, μεχρι και σημερα αποδεικνυεται οτι ολως περιεργως τα μικρα κομματα που μπαινουν στη

    βουλη ειτε φθανουν στο σημειο να συνεργαζονται με ενα απο τα μεγαλυτερα ή αποτελουν αφορμη για

    καποιους βουλευτες αυτων-(των μικρων κομματων)- να αυτομολησουν προς τα μεγαλυτερα.

    Σε καθε περιπτωση η απατη ειναι οφθαλμοφανεστατη!

    Και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο καποιους που αρχικα το παιζουν .."ανεξαρτητοι"!

    Δυστυχως δεν κατανοουνται ουτε τα αυτονοητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά συμφωνήσω μέ τούς προλαλλήσαντες συνομιλητές. Βεβαίως καί πρέπει νά ψηφίσουμε πατριωτικά! Όμως τό σύστημα πήρε ή είδηση τήν ιδεολογική στροφή πρός τόν πατριωτισμό στήν Ευρώπη καί ειδικά στήν Ελλάδα καί παίρνει τά μέτρα του..... Από τό πουθενά εμφανίζονται όψιμοι "πατριώτες". Εκτελούν κατά τήν γνώμη μου ειδική αποστολή παραπλάνησης τών ψηφοφόρων. Νά τούς προσανατολίσουν σέ δήθεν "ανεξάρτητους" υποψηφίους καί κόμματα. Πού στή συνέχεια θά ενώνονται μέ τά μεγαλύτερα όπως αναφέρει στό σχόλιο του ό αγαπητός συνομιλητής ΓΜ. Πιό συγκεκριμένα παρατηρούμε τελευταία τά εξής φαινόμενα: Παλαιοί ψευτοπατριώτες χερι χεριδες[ άν θυμάστε παλιό διαφημιστικό πολιτικό σπότ. Οί οποίοι παρίσταναν τούς ορθοδόξους μέ μεγάλους σταυρούς καί εδαφιαίες καλογερίστικες μετάννοιες. Οί οποίοι τό 2011-12 .Βρέθηκαν συγκυβερνώντες. Ανέδειξαν στήν πρωθυπουργία τόν αρχιτραπεζίτη Λ Παπαδήμο. Καί ή Ελλάδα έγινε αποικία υποχείριο τών δανειστών. Τούς παραδόθηκαν τά κλειδιά τής χώρας. Ό ίδιος ευτραφής κύριος πού διαθέτει καί τηλεοπτικό κανάλι. Βέβαια από βήμα ευρωβουλής καί οικήματος πλατείας συντάγματος. "Προφήτευσε" αποκάλυψε κάποια επερχόμενα δεινά καί σχεδιασμούς [σάν λαγός ίσως νά προετοιμάσει τό λαουτζίκο . Ποιός τού τό αποκάλυψε τό Άγιο Πνεύμα ή κάποια υπόγεια στοά; Ανάλογη περίπτωση καί " πατριώτης" πού ωρύεται ότι Βλαδίμηρος θά μάς σώσει. Τήν ώρα πού τελευταίος γιά τά δικά του γεωπολιτικά συμφέροντα είναι σύμμαχος καί εξοπλίζει τήν Τουρκία καί τόν Ερτογάν. Καί πρέπει δηλαδή εμείς ηλιθίως συναισθηματικώς σκεπτόμενοι καί φερόμενοι. Νά στηρίζουμε τό ομόδοξο ξανθό γένος, τό οποίο είναι σύμμαχος τού εχθρού μας; Τά γράφω όλα αυτά γιά νά αντιδράσουμε νά σκεφτούμε τήν ώρα τής κάλπης. Καί νά μήν πέσουμε στήν παγίδα τού μικρού αγνώστου "πατριωτικού" κόμματος. Πού λειτουργεί σάν ηλεκτρική σκούπα τών μεγάλων. Δέν υποννοώ ότι δέν υπάρχουν κα΄ί πραγματικά πατριωτικά κόμμματα πού λοιδωρουνται κιόλας. Αλλά σκέψη καί περίσκεψη τήν ώρα τής κάλπης,τήν ώρα τής ευθύνης....

      Διαγραφή
    2. 100 % συμφωνος μαζι σου Πανο, αλλα θα επισημανω αυτο που αναφερεις στο τελος του σχολιου

      σου:

      "Δέν υποννοώ ότι δέν υπάρχουν καί πραγματικά πατριωτικά κόμμματα πού λοιδωρουνται κιόλας. Αλλά σκέψη καί περίσκεψη τήν ώρα τής κάλπης,τήν ώρα τής ευθύνης"


      Κα εδω τιθεται το παραδοξο και αξιοπεριεργο για αυτα τα κομματα:

      Γιατι να υπαρχουν πατριωτιΚΑ κομμαΤΑ και οχι μονο ενα κομμα πατριωτικο που θα απαρτιζεται

      απο ολους αυτους που θελουν να συμμετασχουν στην απελευθερωση της Πατριδας μας;

      Ποιο ειναι το νοημα να διασκορπιζεται η ψηφος των Ελληνων πατριωτων σε περισσοτερα

      κομματα με αποτελεσμα μηδενικο;

      Και σε τελικη αναλυση, πως γνωριζουμε οτι θα συνεχισει να υπαρχει ο οποιοσδηποτε

      πατριωτικος φορεας αν σε καποια χρονικη στιγμη υπαρχουν διαφωνιες που θα οδηγησουν στη

      διαλυση αυτου;

      Μετα τι γινεται;

      Πως θα κριθει ο επομενος ή ο περισσοτερο πατριωτης;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]