Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Άβατo εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών τα Εξάρχεια


Για «άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών» κάνει λόγο η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού στα Εξάρχεια.

Με ανακοίνωσή της στηλιτεύει την αδράνεια στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών στην περιοχή των Εξαρχείων και ζητά άμεσα μέτρα για την προστασία των εισαγγελέων και την πάταξη της παραβατικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εξ αφορμής της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού το οποίο με επικεφαλής Εισαγγελικό λειτουργό διενεργούσε κατ’ οίκον έρευνα προς εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων, και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανδρός του Λιμενικού και τον άμεσο κίνδυνο ζωής του συναδέλφου, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει την επιτακτική ανάγκη:

- λήψης κατάλληλης εκπαίδευσης, εξοπλισμού και μέτρων ατομικής προστασίας των Εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας,

- αποτελεσματικής κατά Νόμον αντιμετώπισης των συμπεριφορών εκείνων που έχουν μετατρέψει περιοχές της Αθήνας σε άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]