Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βραδυποριακώς και Ταλαιπωριακώς


Με πολιτική “ανακωχή” μοιάζουν οι Άγιες Μέρες των Παθών.

Μετά θα συγκρουστούν με σφοδρότητα τα κόμματα με φόντο τις ευρωεκλογές.

Στις δημοτικές-περιφερειακές πολλές φορές είναι μπερδεμένα τα πράγματα, ως προς την κομματική επιλογή και “καθαρότητα”.

Εκεί υπεισέρχεται η προσωπικότητα όσων εκτίθενται: η επιστημονική επάρκεια, η κοινωνική ευαισθησία, η εξ απαλών ονύχων έννοια για τα κοινά.

Να γυρίσουν με το καλό οι εκδρομείς του Πάσχα και θα “βομβαρδιστούν” ανελέητα από τους υποψηφίους, που είτε σοβαρά είτε αυτοτρολαριζόμενοι, έχουν ένα μήνυμα κάθε μέρα για τους ψηφοφόρους.

Δίνοντας μια μάχη που μοιάζει -αν εξαιρέσει κανείς κάποια λίγα νέα πρόσωπα- με το ντέρμπι βετεράνων που αναβίωσε μετά από χρόνια φέτος: Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός.

“Τα δίσεκτα χρόνια της επιτροπείας” δεν επέφεραν καμία θεαματική μεταβολή στο πολιτικό προσωπικό.


Πολλοί που αναδείχτηκαν, ήταν για τους λάθος λόγους, απόρροια της οργίλης διάθεσης των ψηφοφόρων, που όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, συχνά φρίκαραν.

Οι “παλιοί” επιβίωσαν και δεν διεκδικούν απλά εκ νέου την ψήφο, μοιάζουν με ακλόνητα φαβορί: αν μείνει κενή καμιά θέση, μπορεί να βγει και κάποιος που “ντεμπουτάρει”.

Κι όπως θα γυρίσουμε από τις εκδρομές (Πάσχα και Πρωτομαγιάς) με χαμηλές ταχύτητες και μπόλικη ταλαιπώρια, με τον ίδιο τρόπο θα οδεύσουμε και προς τις κάλπες.

Με αργά βήματα ως προς την εξέλιξη του πολιτικού λόγου, ταλαιπωρούμενοι από τις επαναλήψεις, τις κοινοτοπίες και τα στημένα καβγαδάκια των μηχανισμών και των τρολ τους.

Βραδυποριακώς και Ταλαιπωριακώς…

Μικρός Οδυσσέας
EMO



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]