Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ρουβίκωνας απειλεί την κυβέρνηση: Δεν παίζουμε με την φωτιά


Με ανάρτηση στο Facebook, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξαπολύει ευθείες απειλές κατά της κυβέρνησης.

Αφορμή η κράτηση ενός Κούρδου με τους οποίους η αναρχική ομάδα έκανε κατάληψη την περασμένη εβδομάδα στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει μάλιστα πως αν εκδοθεί στην Τουρκία, οι συνέπειες για την κυβέρνηση θα είναι «δύσκολα διαχειρίσιμες».

Η ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ένας σύντροφός μας Κούρδος κρατείται ακόμα από τις ελληνικές αρχές μετά την κατάληψη που κάναμε στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο.Η Τουρκία έχει ζητήσει την έκδοση του.Αν παραδοθεί στην Τουρκία η ζωή του θα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση παραδώσει τον κούρδο σύντροφό μας στο φασιστικό καθεστώς του Ερντογάν, να ξέρει πως η απάντηση μας θα τους εκθέσει ΟΛΟΥΣ με απρόβλεπτο τρόπο και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ διαχειρίσιμο. Δεν παίζουμε με την φωτιά κύριοι.»Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]