Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντιμιτρόφ: Τίθεται σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών


«Έχουμε μόλις ανταλλάξει την τελική ρηματική διακοίνωση. Η Συμφωνία Πρεσπών τίθεται σε ισχύ!» αναφέρει σε ανάρτησή του, στα αγγλικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας πλέον, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Στέλνει μάλιστα το μήνυμα: «Ας είναι σήμερα η απαρχή μιας μακράς φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν μας, αλλά μπορούμε και θα διαμορφώσουμε το μέλλον της φιλίας, της εταιρικής σχέσης και της συνεργασίας μας».

Ο κ. Ντιμιτρόφ εμφανίζεται πλέον, στο προφίλ του στο τουίτερ, ως υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Δείτε την ανάρτηση του Ν. Ντιμιτρόφ:


Στο ίδιο κλίμα είναι και η ανάρτηση του Γ. Κατρούγκαλου στο twitter:






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]