Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αργυρόκαστρο: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία


Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ο ομογενής, που ύψωσε την Ελληνική σημαία το μεσημέρι της Κυριακής στο χωρίο Βουλιαράτι, στο Αργυρόκαστρο, όπως αναφέρει το protothema.gr

Συγκεκριμένα, ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η αλβανική αστυνομία ωστόσο την κατέβασε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ομογενής πυροβόλησε κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός.

Τι δήλωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ

«Οι ελληνικές αρχές, σε επαφή με τις αλβανικές, παρακολούθησαν στενά και από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη επεισοδίου στο χωριό Βουλιαράτες Αλβανίας, όπου Έλληνας υπήκοος φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο καλάσνικοφ εναντίον οχήματος της αλβανικής αστυνομίας, η οποία και επιχείρησε τη σύλληψή του.

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε επισήμως ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

Εκφράζουμε τη βαθειά λύπη μας για το θάνατο του Έλληνα ομογενή και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές την απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εν λόγω Έλληνας πολίτης και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα».





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας Έλληνας ποτίζει μέ τό αίμα του τό χώμα τής σκλαβωμένης Βορ ηπείρου μας. Η θυσία του λίπασμα στό δέντρο τής απελευθέρωση τών σκλάβων αδερφών μας τής αλύτρωτης ακόμα Βόρ Ηπείρου. Τής πανάρχαιας Ελληνικής γής ΟΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ. Μάς απείλησαν οί τότε "Σύμμαχοι " μας "φίλοι" μας Άγγλοι άν δέν τήν παραδίδαμε στούς Αλβανούς.... Ό νέος μάρτυρας ήρωας τού εθνικού μας αγώνας. Αυτός ό βορειοηπειρώτης Σολωμός Σολωμού, Τάσος Ισαάκ. Άνοίγει τό δρόμο γιά τήν λευτεριά τής αλβανοκρατούμενης Ηπείρου μας. Ανήκει καί αυτός σέ αυτούς τούς πεντέξι "παλαβούς" κατά τόν Άγιο Παίσιο πού θά φέρουν τήν λευτεριά.... Μακάρι ή θυσία του γίνει αφορμή ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΒΟΡ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ. Ώρα νά τσακίσουμε τό θράσος καί τίς επεκτατικές χίμαιρες τών εγκληματιών πολέμου τσάμηδων . Πόυ ζητουν τήν ώς τώρα ελεύθερη Ήπειρο μας. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ, Η ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ! ΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  2. Οι αλβανοι τι προβλημα ειχαν να υψωθει η Ελληνικη σημαια σε Ελληνικο νεκροταφειο;

    Υπηρχαν αρχικες πληροφοριες οτι συνεληφθη ο Ελληνας!

    Πως ξαφνικα πυροβοληθηκε;

    Ας μας δειξουν οι αλβανοι εικονες απο τους πυροβολισμους που δεχθηκαν.

    Πως αποδεικνυεται, οτι δεν πυροβολουσε ο Ελληνας στον αερα, για εκφοβισμο και μονο ,

    εξαιτιας της επαισχυντης κινησης των αλβανων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]