Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάεφ: Πανηγύρια και φιέστες για την «επιτυχία της Μακεδονίας»


Με χορούς, τραγούδια και άφθονο κέφι γιόρτασαν στην ΠΓΔΜ την πρόσκληση για την έναρξη των ενταξιακών συζητήσεων στο ΝΑΤΟ, αλλά και «αυτό που πέτυχε η «Μακεδονία» σε ένα χρόνο», όπως δήλωσε ο ο πρωθυπουργός της γείτονας χώρας Ζόραν Ζάεφ.

Χιλιάδες πολίτες της χώρας συγκεντρώθηκαν σε 15 πόλεις, όπου η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ έστησε τη «φιέστα». Δεκάδες μουσικοί ανέβηκαν στη σκηνή και διασκέδασαν τους πολίτες,

«Η “Μακεδονία” έχει λόγο να γιορτάζει. Είχαμε μεγάλα γεγονότα. Πετύχαμε τους κοινούς στρατηγικούς στόχους μας, τα κοινά μας όνειρα και τις ελπίδες μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, από την πόλη Μπίτολα όπου μετείχε στη φιέστα, ενώ συμπλήρωσε ότι οι συναυλίες του Σαββάτου είναι μια πρόσκληση ενότητας, παρά τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν.

Παράλληλα απευθύνθηκε στους πολίτες, ενόψει και του δημοψηφίσματος. «Σήμερα οι δυνάμεις που μας χωρίζουν δεν είναι τόσο ισχυρές όσο οι δυνάμεις που μας ενώνουν, για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και την πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Αυτές οι δυνάμεις ανοίγουν το μέλλον μας. Ο κάθε πολίτης ανεξάρτητα αποφασίζει τη θέση του. Καλώ εσάς, αλλά και την αντιπολίτευση: ας διαλέξουμε το μέλλον της “Μακεδονίας”. Το κοινό μας μέλλον. Ας σταματήσουμε τα μίση», τόνισε ακόμη ο Ζάεφ.

«Η "Μακεδονία" είναι μια ελεύθερη χώρα. Κάθε πολίτης αποφασίζει μόνος του τη θέση του. Καλώ εσάς και την αντιπολίτευση: Ας αποφασίσουμε το μέλλον της "Μακεδονίας". Ας σταματήσουμε τα μίση» κατέληξε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στις έντονες αντιδράσεις τις αντιπολίτευσης.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]