Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πραγματική διανόηση έχει χρέος να εκφραστεί...!


Του Γιώργου Νούτσου

Κοντά 300 "πεφωτισμένοι" προμοτάρουν, την κυβέρνηση και υπογράφουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών! Υπογράφουν σε ένα κείμενο, που σε τίποτα δεν διαφέρει από τις επίσημες προπαγανδιστικές ανακοινώσεις του Μαξίμου και τίποτα παραπάνω δεν κάνει από το να αναπαράγει την κομματική και κυβερνητική προπαγάνδα του Σύριζα, με τον μανδύα ασφαλώς, των "πεφωτισμένων" υπογραφών τους, άρα με την δήθεν αυθεντία και βαρύτητα της "προικισμένης" διανόησης και πολιτισμικής εμβάθυνσης, που νομοτελειακά τον ακολουθεί!!!

Είναι όμως έτσι; Αρκεί κανείς να διαβάσει την κατάπτυστη ανοιχτή επιστολή, για να αντιληφθεί την καμουφλαρισμένη αλήθεια...

Αυτοχαρακτηρίζονται Αριστεροί... Αυτό από μόνο του, δίνει την απάντηση στα κίνητρά τους και δικαιολογεί απόλυτα την απάτριδα αντίληψή τους, γενόμενοι ουρά των ιδεοληψιών της ιδεολογίας που τους εκφράζει.

Αυτοχαρακτηρίζονται "διεθνιστές"... οπότε η στάση τους σαφώς και είναι απόλυτα συνεπής με τις προσωπικές τους προτάξεις, μόνο που αυτές ουδόλως ενδιαφέρουν την χώρα, ό,τι την συναποτελεί και φυσικά τους Έλληνες.

Χαρακτηρίζουν οι πεφωτισμένοι νόες, "φασίστες" όσους αντιδρούν σθεναρά και επιλέγουν να εγκαταλείψουν την απραξία και να βγουν στους δρόμους διαδηλώνοντας για την Μακεδονία μας. Φασίστες λοιπόν κατά αυτούς, το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων που αντιδρούν στο ξεπούλημα των Εθνικών Δικαίων.

Κάνουν όμως και κάτι άλλο... Εξακολουθούν να μονοπωλούν επικοινωνιακά, τον κόσμο των διανοούμενων και των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών -άσχετα αν εκφράζουν εντελλόμενες και εν πολλοίς αργυρώνητες θέσεις- εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον την ανυπαρξία φωνής, αντίδρασης και πρωτοβουλιών των πολύ περισσότερων και ποιοτικότερων φιλελεύθερων, δημοκρατικών και πατριδολάγνων φωνών του ευρύτερου Δεξιού, πατριωτικού χώρου, όπως επί σειρά δεκαετιών πράττουν, δημιουργώντας τους, ενοχικά σύνδρομα υστέρησης και κατωτερότητας...

Οφείλει μετά τα παραπάνω, η πατριωτική Δεξιά κι όσοι πολλοί ασπάζονται τις θέσεις της για την Ελλάδα, την αυθυπαρξία της, το ιστορικό της βάθος και τις διαχρονικές της αξίες, να αντιδράσουν. Να εκφράσουν θέσεις, που να αναδεικνύουν το έγκλημα που συντελέστηκε -και συντελείται- και τις ανιστόρητες ιδεοληπτικές θέσεις της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της, θέτοντας από κάτω, επώνυμα και φαρδιά πλατιά, την βαρύτιμη υπογραφή των αδιαμφισβήτητης και ασύγκριτης αξίας και ποιότητας, ανθρώπων της πραγματικής διανόησης, του πολιτισμού και της πατριδολάγνας επιστημονικής σκέψης... Κι αν κάποιος πρέπει να τους συντονίσει και να πάρει πρωτοβουλίες γι αυτό, ας το πράξει τώρα..

Η καπηλεία και ο ερμαφροδιτισμός, η παραποίηση και η παραπληροφόρηση, ο Αριστερίστικος σκοταδισμός και οι νεοταξικές ανέξοδες ρητορείες οφείλουν να λάβουν θαρρετά τέλος... και οι Ελληνικές, καθαρές και έντιμες επιστημονικές, ιστορικές και καλλιτεχνικές φωνές, έχουν χρέος Εθνικό, μαζικά και ανυστερόβουλα, να βάλουν την υπογραφή τους στην ιστορική, Εθνική και αξιακή μας συνέχεια...

Προτρέπω και αναμένω...!!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ποια είναι η πλήρη λίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λίστα είναι όλη η Συριζέϊκη μπόχα στα πανεπιστήμια, στο θέατρο, στο τραγόυδι και όπου αλλού. Από τη Δραγώνα ως τη Ρεπούση και από τον Λιάκο ως τον Κιμούλη και από τη Νένα Βενετσάνου (αυτή ήταν για μένα μεγάλη έκπληξη) ως την Καλλιόπη Βέττα!
      Το Συριζέϊκο τσούρμο των "προοδευτικών" (τρομάρα τους!) ανθελλήνων πήρε εντολή να στηρίζει τη συμφωνία, αυτή που όλος ο λαός τη φτύνει. Μήπως λίγο σάλιο να το φυλάξει και για αυτά τα "μούτρα";

      Διαγραφή
  2. Ευτυχως που τα τσοκαρα υπογραφουν και ετσι γνωριζουμε ποιοι θα ακολουθησουν την μοιρα των ξευτιλισμενων που παριστανουν οτι κυβερνουν και τους υπολοιπους που δηδεν αντιπολιτευονται .
    Και αυτο δεν θα λεγεται εμφυλιος , αλλα ξεκαθαρισμα της Ελληνικης φυλης . Και οσοι διαφωνουν ειναι επειδη τα μμ-προπαγανδας τους εχουν κανει τα μυαλα μαρμελαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]