Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου: Τσίπρας - Κοτζιάς είχαν υποσχεθεί να μας δώσουν τους «8»


Οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Κοτζιάς είχαν υποσχεθεί αρχικά στην Τουρκία ότι θα παραδώσουν τους οκτώ αξιωματικούς οι οποίοι κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, ισχυρίστηκε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ειδκότερα, ο τούρκος ΥΠΕΞ μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο Anadolu, ανέφερε ότι «η Ελλάδα αρχικά υπήρξε ιδιαίτερα πρόθυμη να παραδώσει αυτούς τους ανθρώπους στην Τουρκία, αλλά δέχθηκε σοβαρή πίεση από τη Δύση»,

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς είχαν υποσχεθεί να μας τους παραδώσουν», είπε ο κ. Τσαβούσογλου, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «πιστεύει στην ειλικρίνεια του Τσίπρα στο ζήτημα».

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ο Ν. Κοτζιάς του είχε πει πως οι πραξικοπηματίες δεν γίνονται δεκτοί στην Ελλάδα, επισημαίνοντας όμως πως «η ελληνική δικαιοσύνη λένε ότι είναι ανεξάρτητη αλλά δέχτηκε πιέσεις και δίνει άσυλο στους πραξικοπηματίες».

«Η ελληνική δικαιοσύνη πιθανώς δεν ακούει την κυβέρνηση της χώρας, αλλά ξέρουμε ότι αποφάσισε υπό μεγάλη πίεση από την Ευρώπη», κατέληξε ο Μεβλούτ Τσαβουσογλου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]