Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην δίνη του "εθνικού εφιάλτη"


Mission accomplished...

Του Ιωάννου Φριτζαλά

Η κυβέρνηση των εθνοαποδομητών, πιστή στην εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι διεθνιστών και νεοθωμανών, επιταχύνει την ιστορική, πνευματική και εδαφική συντριβή του Ελληνισμού.
Και αν έχουμε την εντύπωση πως τα έχουμε δει όλα από τα ανδρείκελα του G. Soros και της "Υψηλής Πύλης", ας έχουμε υπ' όψιν μας πως η αναγνώριση της "Severna Makedonija" είναι απλά η σπίθα που πυροδοτεί μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης Ελλάδας.

Με απόλυτη συνέπεια στις απόψεις και προβλέψεις που έχω διατυπώσει το τελευταίο εξάμηνο, εκτιμώ πως από χθες (12 Ιουνίου) εισήλθαμε στην δίνη ενός εθνικού εφιάλτη, τον οποίο αναμένω, συνοπτικά, να κλιμακωθεί ως εξής:

1. Επικείμενη έγερση ζητήματος ενσωμάτωσης των "Μακεδόνων του Αιγαίου" στην de jure αναγνωρισμένη "Μακεδονική Εθνότητα".

2. Έγερση ζητήματος αναγνώρισης όλων των "εθνικών μειονοτήτων" που διαβιούν εντός Ελλάδος (τουρκικής, αλβανοτσάμικης, βλάχικης κλπ.), κατόπιν πιέσεων που θα ασκηθούν από τις Βρυξέλλες για επικύρωση της "Σύμβασης Πλαίσιο για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων".

3. Οργάνωση και συσπείρωση εθνικιστικών/εξτρεμιστικών πυρήνων (με αφετηρία την αναγνώριση συλλόγων με επωνυμία περιέχουσα εθνικό προσδιορισμό), οι οποίοι θα διεκδικήσουν την "εθνική τους ολοκλήρωση", μέσω "θεμιτών και αθέμιτων" ενεργειών.

4. Πρόκληση εσωτερικής αναταραχής, αντικειμενικός σκοπός της οποίας θα είναι ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "4. Πρόκληση εσωτερικής αναταραχής, αντικειμενικός σκοπός της οποίας θα είναι ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος."


    Μεσω λαθρομεταναστων που "λιαζονται" και επιπλεον κυκλοφορουν ελευθεροι σε ολα τα

    σημεια της Ελλαδας,εκτος απο τα λιμανια!!

    Μερικα παραδειγματα:

    -πυρκαγιες σε δασικες και αγροτικες εκτασεις,

    -δηλητηριαση λιμνων και ποταμιων

    -περιεργα προβληματα υδροδοτησης (οπως στην Θεσσαλονικη)

    - "εξεγερσεις" σε ακριτικα μερη με καταστροφη δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας

    (και ενδεχομενως περιουσιας μουσουλμανων στην Θρακη)

    - "συμμαχιες" με αναρχικους σε μεγαλες πολεις με νυχτερινη συμμετοχη σε βιαια

    επεισοδια

    - "συμμαχιες" με την ΜΙΤ,ωστε να τοποθετουνται εκρηκτικοι μηχανισμοι κοντα σε

    εγκαταστασεις στρατηγικης σημασιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες, ας μην ξεγελιόμαστε. Τα σημερινά μεγάλα “αρπαχτικά” του πλανήτη δεν θέλουν να χάνουν και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Για το κάθε τι που θέλουν να πετύχουν έχουν προ-μελετήσει συνακόλουθα σχέδια Α, Β, Γ και βάλε... Ύστερα από τη σφοδρή αντίδραση του ελληνικού λαού στη συμφωνία που έφερε ο Τσίπρας κατέρρευσε το σχέδιο Α: να περάσει “ήρεμα” η συμφωνία και από τις δύο πλευρές.

    Μπήκε σε ενέργεια το σχέδιο Β: παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας (οι φωνασκούντες γράφουν “πολιτικές υποθήκες”) ή ρίξιμο της κυβέρνησης ύστερα από μομφή της αντιπολίτευσης. Και προσέξατε τη "στροφή" που πήρε, μετά την αποτυχία του Α; Πιθανότερο είναι το δεύτερο και θα πρέπει να τα έχουν ήδη “βρει” με τον Καμμένο, γνωστό πιόνι των νεοταξιτών. Επαναφορά της συμφωνίας αργότερα, ίσως με λίγο καλύτερους όρους για την Ελλάδα, που ψηφίζεται με άνετη πλειοψηφία , εφ' όσον ο Τσίπρας δε θα έχει κανένα πρόβλημα να την ψηφίσει (ο βρεγμένος της τωρινής προδοσίας, τη βροχή δεν τη φοβάται! Επί πλέον ο ελληνικός λαός τον είδε ποιος είναι και όσοι “πιστοί” του έμειναν... του έμειναν)

    Αν και το σχέδιο Β σκοντάψει από και πάλι σφοδρές αντιδράσεις του ελληνικού λαού, μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Γ. Αυτό προβλέπει να μας δημιουργήσει θερμό επεισόδιο η Τουρκία και ταυτόχρονα να ξεσηκωθούν οι μετανάστες με όπλα που εν ριπή θα τους δοθούν. Και δε θα γνωρίζει “το σκυλί τον αφέντη του”. Όταν διακινδυνεύονται όλα , τι να πρωτοσώσει ο Έλληνας; Θα ιεραρχήσει πρώτα να σώσει τη ζωή του. Και να μην αφανιστεί ολοκληρωτικά και άμεσα.

    Με αυτά τα πιθανότατα δεδομένα, μια λύση θα ήταν να απαιτηθεί δημοψήφισμα με καθαρό ερώτημα, που να εξασφαλίζει ότι καμιά επόμενη κυβέρνηση δε θα παραδώσει το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Αλλά δε θα μας το δώσουν.

    Η τέλεια λύση θα ήταν ο λαός να τους γκρεμίσει όλους μαζί, γιατί και οι 300+1 είναι στο κόλπο και όχι μόνον αυτοί. Αλλά θα υπάρξουν πολλοί νεκροί. Ο λαός δεν έχει όπλα κι αυτοί είναι πάνοπλοι. Το δικό του όπλο νίκης (πραγματικό υπερόπλο!) θα ήταν να πάει “εκεί” για να σκοτωθεί. Ακριβώς όπως ο Λεωνίδας. Θα σκοτώσουν πολλούς, αλλά η παγκόσμια κατακραυγή και η θέληση των υπολοίπων θα τους γκρεμίσει. Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αυτοθυσίας ο ελληνικός λαός; Θα δούμε!

    Και οι Σκοπιανοί είναι στο κόλπο. Αυτοί κι αν είναι πιόνια! Οι αντιδράσεις, διαφωνίες και λοιπά Προέδρου και αντιπολίτευσης “υπαγορεύονται” από το πώς αντιδρούν οι Έλληνες. Όταν είδαν ότι δε θα περάσει από τον ελληνικό λαό η συμφωνία, το παίζουν και αυτοί σκληροί, ενώ τα έχουν πάρει όλα , ακόμα και τα σώβρακα του Τσίπρα. Για να μη φανεί η πλήρης ενδοτικότητα του Τσίπρα (χωρίς σώβρακο, χρειάζεται Σκοπιανό φύλλο συκής μπρος στα μάτια του ελληνικού λαού!) Και για να βάζουν υποθήκες για το μέλλον.

    Απαιτείται από όλους μας σωστή εκτίμηση των καταστάσεων και κυρίως μεγάλα συλλαλητήρια στην Αθήνα (και ένα και δύο και τρία) που θα στρέψουν την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης προς την Ελλάδα. Αν την πείσουμε για το δίκιο μας ακόμη καλύτερα, θα είμαστε πολύ κοντά σε οριστική κατάρρευση του μυθεύματος των Σκοπιανών. Τα συλλαλητήρια στην Αθήνα θα πρέπει να γίνουν ακόμα κι αν πέσει η κυβέρνηση, έστω ΕΝΑ αλλά γιγαντιαίο. Θα είναι η δική μας “διεθνής” υποθήκη για το μέλλον αυτού του καυτού εθνικού θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι θα παραιτηθούν τόσο εύκολα, έχουν την στήριξη του προέδρου της δημοκρατίας και του Καραμανλή. Η μόνη λύση είναι η παραίτηση της ΝΔ και των άλλων κομμάτων από την βουλή ΣΗΜΕΡΑ. Αύριο θα είναι αργά, ετοιμάζετε να υπογράψει στις Πρέσπες την κατάπτυστη προδοτική συμφωνία.
      Ο Τσίπρας είπε για το μη κάλεσμα των πολιτικών αρχηγών ότι, είχε κακή εμπειρία από τις προηγούμενες φορές και έχει καταλάβει από ορισμένους ότι δεν έχουν την σοβαρότητα και την αίσθηση ευθύνης.
      Τους προσβάλει και τον ακούνε, τι να πώ, όλοι παίρνουν διαταγές από τους Γερμανούς;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]