Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητείται εισαγγελέας...



Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Στην δημοκρατία των μειοψηφιών, όπου πρώτη θέση κατέχει η σημερινή κυβέρνηση, έχει γίνει καθεστώς (με την υποστήριξη νεοφανών νομικών - κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων) και πάντα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας η άσκηση επιβολής πίεσης στην πλειονότητα των πληθυσμών προκειμένου να γίνουν αποδεκτές ιδεοληπτικές ή άλλες ονειρώξεις.

Φυσικά, στο όνομα της δημοκρατίας, της υποστήριξης της διαφορετικότητας και της ανοχής σε ιδεολογικές θέσεις ή τρόπους ζωής που όχι μόνο δεν συνάδουν με ελληνική κοινωνία, αλλά σε πλείστες όσες των περιπτώσεων προσβάλλουν βάναυσα ή και παραποιούν την πραγματικότητα ώστε να καταστεί δυνατή η υλοποίηση της όποιας ιδεοληψίας.

Πρόσφατο παράδειγμα η γνωστή πλέον παρέλαση των διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού ατόμων, που είναι και γνωστή ως gay parade. Αξίζει να σταθούμε σε αυτήν, για να μεταφέρουμε μια λογική καταγγελία συμπολίτη μας, η οποία ζητάει την παρέμβαση των αρμοδίων αρχών και δη της Δικαιοσύνης...
Θέλω να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας...
Δεν ανέχομαι σαν ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ να χλευάζονται τα ιερά μου σύμβολα...
Δεν μ΄ ενδιαφέρει πως εκθέτει ο καθένας το σώμα του και το τι φοράει, τι πιστεύει, πως την βρίσκει, κλπ. αρκεί να μην υποτιμά την πίστη μου...
Το πλάσμα που φορούσε σαν μπροστέλα τον Σταυρό και ΄Αγιο της Εκκλησίας μας θέλω να τιμωρηθεί αυστηρά...
Αν τολμούσε να το κάνει στις μωαμεθανικές χώρες δεν θα υπήρχε τώρα... Αλλά δεν μ΄ενδιαφέρει αυτό...
θέλω να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος και το Σύνταγμα της πατρίδος μου και όπως θα έπρεπε να τιμωρηθώ και εγώ, αν προσέβαλα οποιαδήποτε μειονότητα με οποιονδήποτε τρόπο...
Και τι μπορεί άραγε να αντιτάξει κανείς στο αίτημα ενός πολίτη, ο οποίος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για να προστατευθεί από την άσκηση ψυχολογικής βίας αλλά και την προσβολή του θρησκευτικού του φρονήματος, την οποία στηρίζει αναφανδόν η παρούσα (ίσως και η επόμενη) κυβέρνηση, είτε προς άγραν ψήφων είτε για άλλους σκοπούς.

Και εάν δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας που να διαπιστώνει παράβαση του νόμου περί προσβολής του θρησκευτικού φρονήματος των πολιτών, τότε ίσως θα πρέπει να υπάρχει κάποιος δικαστικός που να αναγνωρίσει την προσβολή του εθνικού συμβόλου, όπως αυτή έγινε δημοσίως και επί ώρες στο περυσινό gay parade (μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποιος ευαίσθητος δικαστικός...!).
Πρόσφατα η κυβέρνηση -δια των οργάνων της- για την περίπτωση της τοποθέτησης της Ελληνικής Σημαίας σε ελληνικό ακριτικό νησί του Αιγαίου (κοντά στους Φούρνους και 55 χιλιόμετρα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα) δήλωσε πως η τοποθέτηση του Εθνικού Συμβόλου αποτελούσε πράξη εξωτερικής πολιτικής, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της παρούσας κυβέρνησης δήλωσε πως όποιος τοποθετεί μια σημαία την υπερασπίζεται...
Το ερώτημα που τίθεται, όμως, είναι: Μπορεί κάποιος να παραποιεί ή να καταστρέφει το Εθνικό Σύμβολο και να μην τιμωρείται από το νόμο; Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε ανοχή (από τις αρμόδιες αρχές); Στην δημοκρατία της πολιτικής ορθότητας που ζούμε σήμερα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά; Και αν ναι, μπορεί η παρούσα κυβέρνηση ή εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης να ανακοινώσουν αυτά τα "μέτρα" και τα "σταθμά"; Αν δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα όσα ορίζει ο νόμος, μήπως θα έπρεπε να παραιτηθούν;

Και ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί καμία εισαγγελική παρέμβαση (προανάκριση ή δίωξη) για τις δύο (μόνο) αυτές περιπτώσεις (προσβολή της δημοσίας αιδούς, προσβολή εθνικού συμβόλου, προσβολή θρησκευτικού συναισθήματος κ.α.) και με δεδομένη την γενική κυβερνητική αρχή (και σταθερή πολιτική γραμμή) όχι μόνο να προσβάλλεται το εθνικό και το θρησκευτικό φρόνημα του πληθυσμού της Ελλάδας, αλλά μέσα στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης να εφευρίσκονται συνεχώς διάφοροι τρόποι επίθεσης προς στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και όσους θρησκεύουν ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θεωρούμε σωστό να αποσαφηνίσουμε πως ο κύριος στόχος της παρούσας κυβέρνησης, των άθεων και εθνομηδενιστών (πέρα από την μετατροπή της Ελλάδας σε μια αποικία αέναου χρέους), είναι και ένας σιωπηλός (αλλά ορατός) πόλεμος κατά της θρησκευτικής πίστης των Ελλήνων, η οποία αποτελεί δομικό στοιχείο του Ελληνισμού και ισχυρότατο ιστορικό παράγοντα που (όποτε οι συνθήκες το απαίτησαν) λειτούργησε στον μέγιστο βαθμό υπέρ του Ελληνικού Έθνους.

Με απλά λόγια, την πίστη μας πολεμάνε και καλούμαστε να την υπερασπιστούμε. Οι πράξεις μας θα αποτελέσουν ομολογία πίστεως ή η ανοχή, η αδιαφορία και η απραξία μας την άρνησή της.
Και οι μόνοι που θα αποφασίσουμε γι αυτό, είμαστε εμείς και όχι η πολιτική ορθότητα με την οποία βιάζουν όχι μόνο την λογική, αλλά και την ίδια την φύση...
Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, αν πραγματικά θέλουμε, μπορούμε...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η Μασονία έχει αλώσει τα πάντα στην Ελλάδα. Χεράκι-χεράκι με τη Δ.Εκκλησία και τον προκαθήμενο της, που μπρος σε όλα αυτά τα εκφυλιστικά και προσβλητικά για το Πρόσωπο του Χριστού αλλά και του Ανθρώπου φαινόμενα, "αγοράζει αγρόν"...προς ταφήν των Χριστιανών Ελλήνων.

    Ελάχιστοι γνήσιοι Χριστιανοί να υπήρχαν εκεί μέσα, θα τον είχαν καθαιρέσει, ώστε η Εκκλησία να υψώσει φωνή ΧΡΙΣΤΟΎ και ρομφαία Αρχαγγέλου, εμπρός σε αυτά τα φαινόμενα της πλήρους υποδούλωσης της Πατρίδος μας στη ΝΤΠ σε κάθε έκφανση του βίου μας, από τον θρησκευτικό ως τον οικονομικό και από τον ηθικό ως τον τον πολιτισμικό.
    Ντροπή τους!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλετε να μην προσβάλεται η πίστη μας, ας συγκεντρωθούμε έξω από όλες τις κατοικίες των "σιωπηλών" Μητροπολιτών και να φωνάξουμε:

    "Ντροπή και Αίσχος σας"!
    Με τη δική σας προς την Πολιτική Ηγεσία "μελίρρυτη σιωπή" και ανοχή -και άρα συνενοχή στην πνευματική κατάπτωση των Ελλήνων, την ποδηγετούμενη από την Πολιτική Ηγεσία- έφθασε η ελληνική κοινωνία εδώ που έφτασε.

    Υ.Γ. Αυτές οι εικόνες (που δείχνει αυτό το άρθρο) σας καταδικάζουν οριστικά στη συνείδηση του γνήσιου Χριστιανού. Σε λίγο θα "συνευρίσκονται" στο δρόμο και πάλι δε θα πείτε λέξη. Φοβόσαστε την εξορία; Ποιος σας απειλεί σήμερα; Θα σας σύρουν σε δικαστήρια; Ας σας σύρουν. Όλους μαζί δεν μπορούν. Στον "μοναχικό" επιτίθενται!

    Και μπράβο σε κάθε "μοναχικό" που ορθώνει λόγο στην ΕΠΙΒΟΛΗ (γιατί περί προσπάθειας ΕΠΙΒΟΛΗΣ πρόκειται) σάπιων προτύπων στη νεολαία και την κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΦΟΒΟΣ ΟΛΩΝ ΥΜΩΝ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ” ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ!

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!
    ΗΤΟΙ ΤΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ” ΤΟΞΟΥ , ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ...ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΩΝ!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ!

    ΡΩΤΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ...
    ΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ , ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ;

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ! ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ” ΥΠΑΡΞΕΙΣ , ΑΛΛΑ
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
    ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]