Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο ελληνοποιήσεων που αφορά δεκάδες χιλιάδες μετανάστες;


Καθώς η Ελλάδα αγωνίζεται με την οικονομική δυσπραγία και την έλλειψη πίστης στην πολιτική της ηγεσία, ο υπό τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνών συνασπισμός φαίνεται πως υιοθετεί μια στρατηγική συγκέντρωσης ψήφων μέσω ελληνοποιήσεων μεταναστών.

Της Μαρίας Πολυζωίδου

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έθεσε το πλαίσιο που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να γίνουν Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αν και η θητεία της κυβέρνησης Τσίπρα λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 ορισμένοι αναλυτές θεωρούν πως υπάρχει περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στα τέλη του 2018.

Έως τώρα οι υποψήφιοι προς πολιτογράφηση έπρεπε να περάσουν από ειδική επιτροπή. Με το νέο σύστημα η πολιτογράφηση γίνεται αυτόματα αν ο υποψήφιος απαντήσει 20 από 30 ερωτήσεις που θα του τεθούν. Επιπλέον η κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει σε μετανάστες άνω των 65 θα λαμβάνουν ελληνική ταυτότητα χωρίς καν να χρειάζεται γνώση ελληνικών.

Με άλλα λόγια είναι πιο εύκολο να αποκτούν υπηκοότητα από ότι άδεια ψαρέματος. Ως αποτέλεσμα ένα σύνολο 800.000 μεταναστών, σχεδόν το 1/10 του ελληνικού πληθυσμού δηλαδή, θα γίνουν Έλληνες πολίτες. Ο αντίστοιχος αριθμός στις ΗΠΑ, υπό τύπου σύγκρισης, θα ήταν 32 εκ.

Όλα αυτά δεν απέχουν και πολύ από τις οδηγίες του Σόρος, όπως διέρρευσαν, με στόχο «την δημιουργία πλειοψηφίας υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος, κατά 10 εκ. άτομα, στις ΗΠΑ». Η διευκόλυνση των πολιτογραφήσεων μπορεί να χαρακτηριστεί ως εκλογικό παιχνίδι, αλλά έχει σχέση με πολυλολιτισμικότητα.

Η νυν ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για την καταγωγή των παράνομων μεταναστών πολλοί εκ των οποίων το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την υποσαχάρια Αφρική και δεν σέβονται τις ρίζες και τον πολιτισμό τα Ελλάδας.

Ούτε φαίνεται η κυβέρνηση να νοιάζεται για τον κίνδυνο που συνιστά η πολιτογράφηση τεράστιου αριθμού μουσουλμάνων από χώρες όπου βασιλεύει η τρομοκρατία χωρίς καν να εξετάσει.

Στο μεταξύ καθώς ο μεταναστευτικός πληθυσμός στην Ελλάδα αυξάνεται, η χώρα εγκαταλείπεται από τα καλύτερα μυαλά της. Τα τελευταία οκτώ χρόνια πάνω από 500.000 ειδικευμένοι και μορφωμένοι νέοι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, αν γίνονταν σήμερα εκλογές στην Ελλάδα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα κέρδιζε. Είναι πιθανό για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιταχύνει τις διαδικασίες για να παραμείνει στην Εξουσία.

Ας ελπίσουμε πως ο ελιγμός με την ταχεία παραχώρηση και εκλογικών δικαιωμάτων στους μετανάστες θα αποτύχει. Αν όχι το μέλλον της Ελλάδας και άλλων χωρών είναι η ορατή προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής διαδικασίας.

Gatestone Institute
Defence-Point



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Εδω πρεπει να παρεμβει το Συμβουλιο της Επικρατειας.

    Και θα πρεπει επιτελους να υπαρχουν και ποινικες ευθυνες για τετοιες

    πραξεις που θα επρεπε να χαρακτηριζονται ως πραξεις Εθνικης προδοσιας!

    Μετα το "δικαιωμα" του εκλεγειν,ερχεται το δικαιωμα του εκλεγεσθαι!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αυτο το συμβουλιο ειπε οτι οι λαθροτζιχαντοφασιστες εισβολεις να κυκλοφορουν ελευθερα οπου θελουν !
      Ποτε αραγε θα δειτε την αληθεια καταμουτρα ;
      Εθνικη προδοσια ειναι οτι ακομη επιτρεπουμε στους 300σιους δωσιλογους να διαλυουν την Πατριδα και να καταστρεφουν τους Ελληνες .
      Εμεις ειμαστε οι προδοτες της Πατριδος .

      Διαγραφή
  2. ..Επιπλέον η κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει σε μετανάστες άνω των 65 θα λαμβάνουν ελληνική ταυτότητα χωρίς καν να χρειάζεται γνώση ελληνικών...
    Ήδη είμαστε χώρα ηλικιωμένων, θα προστεθούν και οι λάθροι ηλικιωμένοι;εκτός και αν θεωρήτε την ηλικία των 65 ετών μέση ηλικία επειδή οι συντάξεις λαμβάνονται μετά τα 67!από που θα τους δώσετε σύνταξη όλων αυτών; θα κόψετε από τους Έλληνες που πλήρωσαν για τις ψήφους σας;
    Αν ήταν άλλος στην θέση του Μητσοτάκη θα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο, όμως είστε μια παρέα που ψήφισε το 3ο μνημόνιο και τώρα περιμένει και αυτός την πρωθυπουργική καρέκλα που του έταξαν αν είναι "καλό παιδί" και υπογράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει κυβερνηση . Και αλλος να ηταν στην θεση του κουλη , ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θα εκανε .
      ΟΛΟΙ τους , και οι 300 ειναι οργανα-υπηρετες της ΝΤΠ και δεν εχουν Εθνικοτητα . Εχουν πουληση ψυχη και σωμα στον σατανα και υπακουουν ΤΥΦΛΑ στις εντολες του .
      Και οι εντολες ειναι να μας αντικαταστησουν με διποδα που μοιαζουν με ανθρωπους .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]