Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρεσιτάλ εθνομηδενισμού...


Μην πείτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει για το Σκοπιανό. Όλα εδώ επιβεβαιώνονται. Ο Τσίπρας θα πούλαγε και τη… μάνα του, που λέει ο λόγος, προκειμένου να δώσει στη Γερμανία το όνομα και να κρατήσει τη θέση του. Οι Εφιάλτες, όμως, τον πρώτο χρόνο χαίρονται…

Για δείτε πώς στήθηκε το κόλπο. Από το Γενάρη κάνουμε διαπραγμάτευση, το ανοίξαμε εμείς το θέμα λες και μας ενδιέφερε. Λες και είχαμε πρόβλημα να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ.

Αφού κάναμε πολύμηνη… σκληρή διαπραγμάτευση, αφού ο Αλέξης ξενύχτισε για άλλη μια φορά (τι τα θες τα ξενύχτια Αλέξη, εμάς καταστρέφουν όχι εσένα), φτάσαμε στην τελική ευθεία. Λίγο πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου για την ένταξη των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.

Κι αφού φτάσαμε πέντε – έξι φορές σε αδιέξοδο, αφού η αγωνία (ποιών άραγε;) έφτασε στο κατακόρυφο, ρίξαμε ένα Ίλιντεν κι έγινε χαμός.

Η αντίδραση χτύπησε κόκκινο αλλά περιέργως ο Τσίπρας απέσυρε την πρόταση σε χρόνο – ρεκόρ. Περιέργως…

Και ξαφνικά, η μόνη διαφορά στις διαπραγματεύσεις είναι αν η Μακεδονία που ξεπουλάει στους Σκοπιανούς ο λαοπρόβλητος θα λέγεται Νέα, Άνω ή Βόρεια, Nova, Gorna ή Severna.

Καμιά άλλη συζήτηση, όλα τα άλλα δεδομένα, καμιά άλλη αντίδραση. Μάλιστα βγήκε ο Τσίπρας δίπλα από τον… happy Μπουτάρη και μας είπε «μεγάλη νίκη της Ελλάδας αν πάρουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το «Μακεδονία». Διαπραγματεύτηκε όπως το 2015 και κέρδισε δηλαδή το καλύτερο.

Τι όνομα δηλαδή, τι μνημόνιο. Ξεπούλημα κανονικό και στις δύο περιπτώσεις και με τον λαό αποκοιμισμένο. Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να τον αποθεώνουμε στο δρόμο για τη μεγάλη νίκη του. Βάφτισε τη γειτονική χώρα, έδωσε γη και ύδωρ στους δανειστές, θα πάρει μια ρύθμιση χρέους για να βάλει γραβάτα, κι όλα καλά και όμορφα καμωμένα.

Η ΝΔ ακούει; Είναι εδώ ή μετακόμισε στη… νέα Μακεδονία;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]