Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκρηξη Ερντογάν για τη Συμμαχία: Έ, ΝΑΤΟ πού είσαι;


Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει στην περιοχή Αφρίν της Συρίας, κατηγορώντας την Βορειοατλαντική συμμαχία για για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Έι ΝΑΤΟ πού είσαι; Η Τουρκία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Δίνουμε τόσο μεγάλη μάχη. Καλέσατε τα μέλη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν...», δήλωσε ο Τ. Ερντογάν κατά την ομιλία του σε μέλη του AKP στην Μυρσίνη σύμφωνα με την Hurriyet Daily. Όπως είπε ο Τ. Ερντογάν, από τον Ιανουάριο που ξεκίνησε η επιχείρηση έχουν σκοτωθεί 3.213 «τρομοκράτες», όπως χαρακτήρισε τους Κούρδους που ζουν στην Αφρίν.

«Τα μέλη τον ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν μας στηρίζουν στη μάχη που δίνουμε στην Αφρίν, αλλά δεν έχουν τα κότσια να το δείξουν κιόλας», πρόσθεσε, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους κατά της Συμμαχίας.

Ο Τ. Ερντογάν προέτρεψε το NATO να σπεύσει σε βοήθεια της Τουρκίας λέγοντας ότι τα σύνορά της «τελούν αυτή τη στιγμή υπό απειλή».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]